Марина Леончук проведе музичний фестиваль Odessa Classics

Марина Леончук проведе музичний фестиваль Odessa Classics

Зірка Сніданок з 1+1 стане ведучою європейського фестивалю музики в Одесі.

Поділитися:

10 червня о 21:00 на фестивалі Odessa Classics 2016 вперше перед українським глядачем виступить зірка оперної сцени Маттіас Герне з програмою з творів Ріхарда Вагнера.

Ведуча програми Сніданок з 1+1 Марина Леончук стане ведучою музичного фестивалю Odessa Classics.

Це буде незвичайний вечір – концерт класичної музики під зоряним небом. Чекаю хвилюючих, класичних творів у виконанні талановитих композиторів, –каже Марина Леончук.

На запрошення Президента фестивалю і його ідейного натхненника – відомого піаніста Олексія Ботвинова – Одесу відвідають представники світової класичної сцени. У програмі прозвучить популярна класична музика, а також саундтреки відомих композиторів Енніо Морріконе, Мішеля Леграна, Астора П'яццолли.

Гала-концерт музикантів біля колонади Воронцовського палацу підкріплений світловою партитурою та відеоінсталяціями. 

Завершить фестивальну програму концерт естонського ансамблю HORTUS MUSICUS, який запам'ятався одеситам на минулорічному фестивалі атмосферою середньовічної музики.

Цього року ансамбль і його диригент і соліст Андрес Мустонен представлять програму Схід зустрічається з Заходом – це фольклорна музика, яка поєднується з шоу. У програмі прозвучить єврейська музика, а також західна, східна та татарські мелодії.

На концерт вхід вільний.

Новини по темі