Марина Леончук та Руслан Сенічкін відкривають новий сезон «Сніданок з 1+1» на родинному фестивалі

Сенічкін та Хамайко частуватимуть гостей смачними осінніми закусками та випічною

Поділитися:

Уже цієї суботи, 3 вересня, о 12:00 у київському Парку «Перемога» (Дарниця) на фестивалі Family Day з’явиться особливий затишний майданчик «Сніданок восени. Збираємо врожай разом» із шатром, з кольоровими пуфами від Poparada, з квітам, овочами та фруктами, традиційною осінньою консервацією, а також живим куточком: цуценятами з притулку від Happy Paw.

Чарівна ведуча заходу – Марина Леончук, а в гості до неї завітають автори книжки «Сніданки в саду» Руслан Сенічкін та Наталія Підлісна, які пригощатимуть відвідувачів хрумкими малосольними огірочками та фруктовим компотом, а також розповідатимуть про секрети кулінарії та садівництва.

Книжка «Сніданки в саду» пропонує різноманітні смачні пропозиції осінніх сніданків, пікніків, домашніх трапез зі стравами з натуральних продуктів.

Цікавими гостями на святі стануть ведучі рубрик програми «Сніданок.Вихідний» - Гліб Репич та Таміла Чехович.

Які новинки чекають на вас у новому сезоні рубрик Сніданку? Як зберегти вітаміни під час консервації овочів та фруктів? Як правильно доглядати за садом восени? Все це ви зможете дізнатися на майданчику «Сніданок восени».

Валентина Хамайко, ведуча рубрики «Солодка Неділя», початує гостей домашньою випічкою – сочниками з творогом та родзинками, які так зручно давати дітям з собою до школи.

Гості заходу отримають корисні подарунки від ТМ «Брусвяна» - саджанці канадської лохини. Дітлахи зможуть узяти участь у цікавій та пізнавальній програмі від аніматорів студії «ДумайРум».

Створювати затишок допомагає художник-декоратор Ольга Грузд із Celebration event decor studio.

Марина Леончук запрошує: «Як виховують дітей тата? Звичайно, не так як мами. Чоловіки взагалі зовсім інші, і виховують по-іншому, і спілкуються з дітьми по-іншому, але якраз у цьому різноманітті - радість і щастя. Довіряйте татам, цінуйте їхню участь і просто любіть їх – Family Day цього разу влаштує справжнє батьківське свято. Тому, попросіть їх у своєму щільному графіку знайти кілька вільних годин у суботу і приходьте усією сім'єю. Буде весело! А ми там будемо усі)».

Події, що відбуватимуться на майданчику, будуть транслюватися на сторінці Сніданок з 1+1 у мережі Facebook, де кожен охочий зможе віртуально долучитися до заходу.

Яскраву книжку-подарунок про садівництво з нового ракурсу та секрети смачних і корисних страв з яскравими ілюстраціями та практичними порадами шукайте та замовляйте за посиланням

Бекстейдж створення книжки можете переглянути за посиланням.

Новини по темі