Марія Яремчук привітала 12-річну учасницю "Голос. Діти"

Марія Яремчук привітала 12-річну учасницю "Голос. Діти"

Сьогодні фіналістка другого сезону шоу "Голос країни" та міжнародного конкурсу "Нова хвиля" Марія Яремчук навідалась до харківської Академічної гімназії № 45, аби особисто привітати 12-річну Марію Кондратенко з участю у вокаль

Поділитися:

Сьогодні фіналістка другого сезону шоу "Голос країни" та міжнародного конкурсу "Нова хвиля" Марія Яремчук навідалась до харківської Академічної гімназії № 45, аби особисто привітати 12-річну Марію Кондратенко з участю у вокальному проекті "Голос.Діти". Юна вокалістка отримала з рук Марії специіальний диплом учасника проекту, а школа - пам'ятну табличку з написом "Тут навчається учасник "Голос.Діти".

Візит Марії Яремчук відбувся в рамках всеукраїнського промо-туру "Голос. Діти". Подібні дипломи та таблички отримають всі 100 учасників шоу, незалежно від того, кого з них оберуть зіркові тренери.

- Всі діти, які пройшли в сотню, дуже яскраво проявили себе підчас кастингів. Ми очікували від них шаленого хвилювання, але діти виявилися сильними та цілеспрямованими. Безумовно, вони дуже талановиті. Я щиро бажаю всім нашим учасникам успіху і переконаний, що років за 15 вони спокійно замінять на українській естраді визнаних метрів та метрес. В нас підростає дуже гідна зміна, - ділиться враженнями від кастингів музичний продюсер шоу Костянтин Меладзе.

- Маша не побоялася спробувати свої сили - і в цьому її, хоч і маленький, але дуже важливий крок до великої кар'єрі. Я бажаю Маші успіхів, сил і, звичайно, перемоги у шоу "Голос. Діти". Але головне - це внутрішня перемога, коли є мрія, мета і бажання вдосконалюватися, - говорить Марія Яремчук.

Сама юна вокалістка свій перший успіх тримала в секреті до останнього. Про те, що Маша Кондратенко бере участь у престижному вокальному проекті каналу "1+1", школа дізналася лише під час нагородження.

Крім Марії Кондратенко, представляти Харків на сцені "Голос. Діти" будуть ще 4 вокалісти: Федоренко Дар'я, Проворотова Софія, Гідаят Сеїдов та Даня Холодов. Хто з них пройде в команди зіркових тренерів, стане відомо зовсім скоро.

Нагадуємо, "Голос. Діти" стартує в ефірі "1+1" 4 листопада і розпочнеться з етапу сліпих прослуховувань. Зіркові тренери зроблять вибір, сидячи спиною до учасників і орієнтуючись виключно на голос. Якщо наставник готовий взяти голос до своєї команди і працювати з ним надалі, він розгортає крісло до сцени. Таким чином, вони сформують три команди по 15 вокалістів. Наступний етап - музичні ринги, де юні артисти зійдуться по троє у вокальних баталіях. І тільки ті учасники, які успішно пройдуть ці випробування, потраплять до прямих ефірів.

Переможець "Голос. Діти" отримає неймовірну нагороду - курс навчання в LA Music Academy.