Марк відгуляв весілля на Львівщині, а Таня вирішила повернутися на Україну

Марк відгуляв весілля на Львівщині, а Таня вирішила повернутися на Україну

На проекті "Кохання без кордонів" настав вирішальний момент.

Поділитися:

На проекті "Кохання без кордонів" настав вирішальний момент. Іще кілька місяців тому, до 4 українських емігрантів: Василя Борсука, який нині живе в Валенсії, Ігоря Голубчика з Чикаго, Марка-Ентоні з Монреалю та Тетяни Колесникової, яка свого часу виїхала в Сан-Франциско, приїхало по 5 незнайомих українців. І після кількох місяців знайомства учасники встигли не лише подружитися, а й закохатися один в одного. Успішні але самотні українські емігранти знайшли в земляках споріднену душу, а дехто і свою другу половинку.

Марк поміж молодою мамою Ольою і успішною красунею Владленою, обрав Владлену. Разом пара поїхала на Батьківщину Маркової бабусі Юлі, де їх зустрічала велика українська родина. Закохані не просто пустили своє коріння на рідній землі, посадивши калину біля бабусиної хати, а й весілля встигла відгуляти. Рідні Марка вирішили благословити молодять на щасливу долю за найкращими українськими традиціями. Тут були і вишиванки, і пшениця, і танці, і справжнє українське застілля.

Ігор поміж двох вогнів – Альоною і Веронікою – обрав свою землячку, одеську гейшу. Однієї пристрасті, яку він відчував до Альони, чоловікові було замало, а молода й енергійна Вероніка змогла пробудити в ньому справжні почуття. Тепер у пари розпочинається нове життя.

Василь, який іще минулого разу обрав Олену, вирішив залишитися біля коханої в Україні, і навіть подарував їй обручку. Але жінка виявилася не готовою до такого рішучого кроку, і попросила у Василя дати їй ще трохи часу. Однак Василь не збирається здаватися. Чоловік, вперше за 13 років, після смерті дружини закохався, і певен, що саме Олена його доля. Тож він рішуче налаштований чекати кохану.

На які тільки подвиги не йшов вчитель Володимир заради Тетяни, але серцю не накажеш, і дівчина обрала красунчика бізнесмена з Луганська. Хоча Вова і сам зізнався, що закохався в Таню, тож навіть не наважився її більше відпускати до Америки. Чоловік запропонував Тетяні переїхати до України, де вони могли б разом побудувати щасливу сім'ю, на що дівчина радо погодилася. Вже наступного дня пара полетіла в Сан-Франциско пакувати речі назад – на Батьківщину. Адже стільки по світу не катайся, а вдома найкраще, і люди тут найрідніші, і в цьому вже переконалися учасники "Кохання без кордонів".