Марлен Каримов зізнався, у яку дівчину міг би закохатися

Марлен Каримов зізнався, у яку дівчину міг би закохатися

Підопічний Ані Лорак розповіі про творчі плани й прочинив завісу в особисте життя

Поділитися:

Цієї неділі глядачі "Голосу країни" укотре переконалися, що Ані Лорак кликала до своєї команди по-справжньому сильних вокалістів. Одним із найяскравіших її підопічних став Марлен Каримов. За рішенням наставниці він зіштовхнувся у співочому поєдинку з Аліною Паньковою. Виступ дівчини був гідним, проте Каримов шокував публіку бездоганним виконанням пісні Стінга Desert Rose. Під враженням був і тренер команди суперників Сергій Лазарєв. Йому навіть здалося, що саме голос  Марлена звучав у оригіналі пісні.

Без сумніву, таким успіхом Каримов завдячує Ані Лорак, яка ретельно готувала його до виступу. Під час онлайн-конференції на нашому сайті Марлен зізнався, що мріє не тільки дійти до фіналу проекту, а й стати четвертим "Голосом країни". Також вокаліст розповів, що має бажання дивувати не лише талановитим співом, а й оригінальною хореографією.

"Завжди любив танцювати. Спеціально ніколи не працював над цим, але я би хотів демонструвати на сцені вокал у поєднанні з хореографічним номером. Це складно, адже збивається дихання, але я хочу дивувати. Мрію попрацювати в такому собі шоу-форматі. Я би вклав у це душу", - сказав Каримов.

Щирість і талант Марлена не оминають увагою прихильниці, проте молодий виконавець запевняє, що поки не готовий до серйозних стосунків.

"Серце моє вільне. Не можу сказати, що я швидко закохуюся чи що звертаю увагу тільки на зовнішність. Насамперед, я маю дізнатися про людину, як про особистість. Зрозуміти, чи зможу я з нею бути взагалі. Важливо мати спільні інтереси. Але зізнаюся, що зараз у мене немає часу на кохання. На цьому етапі "Голос країни" - найважливіше", - поділився учасник проекту.

Із яким номером Каримов постане на співочому шоу наступного разу, дізнаємося уже за кілька тижнів. Дивіться "Голос країни. Перезавантаження" кожної неділі о 21.00 на "1+1".