Матусі: 7 фактів про комедійний серіал

Матусі: 7 фактів про комедійний серіал

Актори серіалу Матусі поділилися цікавинками про зйомки комедії

Поділитися:

Щовечора по буднях о 21:00 на каналі "1+1" йде серіал, який вже встигли полюбити глядачі -  Матусі - історії про те, як різко змінюється життя жінки, коли на зміну нічним вечіркам приходять підгузки.

1. У житті з трьох актрис мамою є тільки Олена Ніколаєва (Аня), у неї двоє дітей - син і дочка. Вона навіть підказувала сценаристам деякі деталі, які могла знати тільки мати.

2. Світлана Колпакова (Юля) і Сергій Лавигін (Рома) часто імпровізували на знімальному майданчику і навіть попросили сценаристів додати більше романтичних сцен за участю їх героїв. Світлана розповідає:

Якось у нас був цілий блок павільйонних сцен, в яких моя героїня постійно кричала на чоловіка: "Рота закрий, ложку поклади, зараз я тобі по голові як дам!". В якийсь момент я сказала йому: "Сергію, мене ж зненавидять усі жінки за те, що я тебе весь час пресую!" І ми запропонували режисерові додати більше романтики у стосунки героїв

3. Сергій Лавигін, який в серіалі виконав роль чоловіка Юлі, зізнався, що образ героя зовсім йому не властивий. Так, його персонаж  - фанат риболовлі, а сам актор вперше на зйомках рибалив.

4. Найменшому акторові серіалу Глібу Лукашевичу, який виконував роль сина Ані, на момент зйомок було лише 10-місяців.

5. На зйомках проекту актриса Олександра Буличова (Віка) проколола вуха. За словами дівчини, для роботи в кіно щоразу доводилося вдягати кліпси. Прочитавши сценарій Матусь і побачивши, що сережкам у серіалі приділили цілу серію, вона зважилася на цей крок.

6. Для серіалу в павільйоні були побудовані декорації двох квартир героїнь. Причому за допомогою наповнення інтер'єру творці проекту хотіли показати різницю між багатодітною мамою і новоспеченою. Так, будинок Юлі вийшов більше сімейним, в ньому багато іграшок і дитячих речей, а житло Ані схоже на сучасну "дівчачу" квартиру.

7. Частина зйомок Матусь відбувалася в Києві. За словами героїнь, особливо їм сподобалася українська кухня. Спогадами поділилася Вікторія Буличова:

Мабуть, зйомки в Києві - це найяскравіші спогади. Такої кількості уваги, любові і турботи ми не отримували ніде. Знімальна група в Києві цілком і повністю занурили нас у "тепличні" умови, з яких так не хотілося їхати

Нові епізоди серіалу Матусі виходять щовечора з понеділка по четвер о 21:00 на каналі "1+1".

Читайте також: Як виховують дітей матусі різних знаків зодіаку

 

Новини по темі