Михайло Мирка: "Тамара – справжня леді, яка ніколи не плаче, але мені вдалося її розчулити"

Михайло Мирка: "Тамара –  справжня леді, яка ніколи не плаче, але мені вдалося її розчулити"

Підопічні Тамари Гвердцителі висловилися з приводу своїх перемог і поразок

Поділитися:

Кожен учасник чвертьфіналу "Голосу країни" мріяв закохати в себе глядачів і виправдати довіру тренера. Не впасти в очах наставниці сподівалися й підопічні Тамари Гвердцителі. Усі вони вразили яскравими номерами й майстерністю володіння вокалом, проте до наступного етапу потрапили тільки Вагіф Нагієв і Михайло Мирка. Першого врятувала Тамара, другого – глядачі співочого шоу.

За лаштунками Михайло Мирка зізнався, що перед виступом не лише не розраховував на перемогу, а й очікував гучного провалу.

"Перед виходом на сцену у мене в горлі дуже пересохло і я дуже сильно переживав. Думав, що взагалі не зможу заспівати", - згадує відчуття Міша, злагоджений виступ якого довів Гвердцителі до сліз.

"Тамара –  справжня леді, яка ніколи не плаче, але мені вдалося її розчулити. Я і сам заплакав! І це були щирі емоції. Я дуже сильно вражений! Це якась казка!" - сказав Мирка.

Щастя від тріумфу на першому "живому ефірі" хлопець розділив із найближчими людьми, які вболівали за нього в рідному селі:

"Одразу після оголошення результатів я подзвонив мамі. Вона розплакалася і сказала, що я вартую цього. Я дуже вдячний батькам, богу, людям, які за мене вболівали і не вболівали. Я не розраховував, що пройду далі. Я думав, що переможе Вагіф і Оля Жмуріна", - зізнався Михайло.

Поки Вагіф тішився успіхові, Оля шукала за лаштунками чоловіка, аби почути потрібні слова підтримки.

"Я зробила все, що змогла, доклала усіх-усіх зусиль! Так розпорядилася доля в обличчі Тамари Михайлівни. Можливо, я не вразила її багатогранністю, яку, на приклад, продемонстрував Вагіф. А чому глядачі не врятували, не знаю.. Певно, Міша –  народний вибір. За нього все село, мабуть, голосувало", - пожартувала Оля і пообіцяла, що не опустить рук й продовжуватиме крокувати до великої сцени.

"Я рухатимуся далі, записуватиму пісні. Думаю, що спочатку співатиму з гуртом, а далі вирушу в самостійне плавання", - поділилася планами Жмуріна.

І Оля, і Дмитро Єременко, який теж покинув проект, перейняли досвід наставниці й обов'язково скористаються ним у подальшому.

Рімма Канівець, сайт "1+1"