Миколу Баскова спіймали на гарячому

Миколу Баскова спіймали на гарячому

На днях пройшли зйомки розважального шоу "Вечірній Київ", яке виходить щоп'ятниці о 20:15 на каналі "1+1". Серед зіркових гостей програми були Микола Басков і Наталья Корольова, а також Альоша, Олена Кравець, Наталья

Поділитися:

На днях пройшли зйомки розважального шоу "Вечірній Київ", яке виходить щоп'ятниці о 20:15 на каналі "1+1". Серед зіркових гостей програми були Микола Басков і Наталья Корольова, а також Альоша, Олена Кравець, Наталья Могилевська та інші.

Микола Басков став героєм рубрики розіграшу "Вас замовили". Співак як завжди блищав не тільки в сенсі сценічного костюму, але й в плані дотепних жартів. Як тільки Басков присів за столик до ведучих стався казус: у Валерія Жидкова вимкнувся мікрофон і те, що він говорив ніхто не чув. На що Басков відразу зреагував: "Коли я десь з'являюсь, у когось відразу пропадає голос".

З ведучими золотий голос Росії був дуже відвертим і розповів про те, як у 11 років організував свій невеликий бізнес – торгував ромашками та іншими квітами. На що ведучий шоу Володимир Зеленський пожартував: "Так ось чому ти квіти так полюбляєш, знаєш скільки глядачі грошей на тебе витратили". Також співак розповів про те, як школярем поїхав до Америки і йому прийшлося жити в сім'ї стоматологів. А по дорозі дві валізи з його речами загубили і хлопець так розстроївся, що американці аби його заспокоїти накупили йому аж три валізи речей, з якими він щасливий і повернувся додому.

Розіграли Миколу Баскова ґрунтовно. Буцімто він вплутався в міжнародні розборки, пов'язані з контрабандою. Микола так сильно хвилювався, що навіть почав дзвонити своїй знайомій із Київа та просити допомоги. А та у свою чергу звернулася за допомогою до міністра, який навіть перервав нараду, коли йому передали записку з текстом: "Басков у біді!". Заради того, щоб не зірвати розіграш, акторам, які приймали у ньому участь, прийшлося забрати у артиста телефон. На щастя все закінчилося добре і для знімальної групи і для Баскова.

Дізнатися всі подробиці ви зможете у програмі "Вечірній Київ" у п'ятницю о 20:15!