Мінімалістичні та вишукані: 3 тренди манікюру на літо, які виглядають дорого

Модний манікюр літо 2024: 3 тренди, які виглядають дорого - фото

Цього літа в тренді мінімалістичний манікюр, а також пастельні, нюдові та світло-рожеві відтінки.

Поділитися:

Бьюті-експерти стверджують, що естетика балету, відома як балеткор, домінує не лише в індустрії моди, а й у сфері краси. Саме тому в nail-арті цього літа домінують ніжні, повітряні відтінки для нігтів, натхненні балетними пачками, блискучими діадемами та атласними пуантами.

Так, у тренді вишуканий світло-рожевий манікюр, перлинні та молочні нігті та інші варіанти в стилі балеткору, які, на думку авторитетних nail-стилістів, стануть вдалим доповненням будь-якого образу і завжди виглядатимуть дорого. Про найтрендовіші варіанти манікюру літа 2024 – читайте у матеріалі 1plus1.ua.

Світло-рожеві відтінки

Світло-рожеві відтінки ніколи не виходять із моди, проте цього літа їх можна назвати головним трендом у манікюрі. Такий манікюр органічно поєднує у собі вишуканість, елегантність та витонченість. Крім того, він підійде під будь-який літній аутфіт – будь то легка сукня, чи строгий діловий костюм.

манікюр

matejanova/Instagram

манікюр

manifaktura.bemowo/Instagram

Нюдові нігті

Ще один безпрограшний варіант манікюру на літо – нюдові відтінки, які виглядають вишукано та стримано. Ніжні бежеві відтінки можна поєднувати з акуратним принтом або малюнком, та доповнювати тонкою білою смужкою на кінчику нігтя, щоб створити нюдовий френч.

манікюр

lolo.nailedit/Instagram

манікюр

tanailstudiorawai/Instagram

Перлинний манікюр

Для тих, хто хоче різноманітності, але все ж таки віддає перевагу мінімалізму, підійде трендовий перлинний манікюр, який, як і раніше, залишається в моді і який обирають головні зіркові трендсеттерки планети. Такий манікюр виглядатиме ефектно, але при цьому благородно, а помірне сяйво додасть стриманої розкоші вашому образу.

манікюр

discoverclifton/Instagram

манікюр

thebelleofthebudget/Instagram

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як доглядати за нігтями, дивіться у сюжеті "Сніданку з 1+1", що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі