"Мій малюк зможе": Депутат навколішках благав доньку розмотати туалетний папір (ВІДЕО)

"Мій малюк зможе":  Депутат навколішках благав доньку розмотати туалетний папір (ВІДЕО)

Татам та й мамам учасників довелося перед усією країною складати карколомний іспит, наскільки добре вони знають своїх малюків.

Поділитися:

Вчора на каналі "1+1" відбулася прем'єра найбільш позитивного сімейного шоу "Мій малюк зможе" з ведучою Ірмою Вітовською - проекту, де діти грають, а батьки - виграють.  Татам та й мамам учасників довелося перед усією країною складати карколомний іспит, наскільки добре вони знають своїх малюків. Ціна перемоги – 100 000 гривень на освіту їхніх діточок.

У кожному випуску бере участь п'ять родин. Шлях до супергрошей – три тури. У першому з них діти граються, а батьки роблять на них ставки. Той, хто реально оцінив можливості свого малюка, має можливість отримати до 5000 гривень.  У другому турі грають батьки. Але не за гроші, а за вихід у фінал.  Родина, яка першою відгадає дитячий ребус, виходить у третій тур, де боротиметься за суперприз  - 100 000 гривень.   

Цього разу випробовувати долю взялися такі українські сім'ї:

Всеволод Сальник та його батьки – Денис та Ольга Сальник. 3-річний малюк з Харкова дуже любить машинки й тістечка. А ще – любить та вміє гратися сам. Саме тому для нього підготували конкурс "Стійкий солдатик". Малюк мав залишитися один в незнайомій ігровій кімнаті і тримати м'яча протягом хвилини. І не відволікатися при цьому на заготовлені командою проекту спокуси.

Друга родина – це Аміра Юняєва з мамою Яною Данченко та названим татом Дмитром Бондарчуком. Дворічна крихітка з Києва – справжня принцеса.  Гарна, перебірлива та інтелігентна! Як і всі малюки, вона любить солодощі.  Але цього разу вона мала нагоду не просто з'їсти смаколики, а перетворити це у гру під час конкурсу "Пізанська вежа".  За хвилину дівчинці треба було спорудити власну вежу з печива. А от її батькам треба було вгадати, скільки шматочків за хвилину встигне скласти дівчинка.

Ще одним претендентом на 100 000 гривень став дворічний Аріан Бансал з батьками Аллою та Алок Бансал. Найколоритніші батьки цього випуску познайомилися ще під час навчання в медичному університеті і відтоді разом. Майбутній хірург Алок підкорив серце дівчини тим, як проникливо співав їй свої рідні індійські пісні. Аріан – найменший з їхніх трьох діточок. Дома малюк не дуже любить збирати іграшки, тому для нього команда шоу приготувала конкурс… "Мамин помічник".   

Трирічна Злата Ліневич з Білої Церкви. Розумниця, бо донька магістрів -  Вікторії та Олександра Ліневича. Як виявилося, у ХХ сторіччі магістри йдуть в бізнес та політику. Так, Вікторія зараз має власну турфірму, а Олександр – депутат Білоцерківської міської ради.  

"Старший син до мене в опозиції, - жартує Олександр. – а менша, навпаки, у моїй фракції. У нас з нею більшість. А мама – народ".

Як відомо, всі діти люблять гратися у ванні або в туалеті. Злата – не виняток, тому їй дістався конкурс під назвою "Перемотка". Дитині треба було розмотати рулон, а батьки мали вгадати, чи вистачить їй на це 60 секунд.  Щоб виконати це завдання, нашому депутату Олександру довелося на колінах благати донечку розмотати цей рулон…

І, нарешті, остання родина – це мегапозитивний малюк Данило Лесько з батьками – Жанною та Романом Лесько. Трирічний хлопчинка зі Львова народився в один день зі Штраусом та Енштейном.   А ще він небайдужий до пожежних машин. Тому із задоволення виконав завдання конкурсу "Пожежник".

Всі наші родини були дуже дружні та веселі, але перемога дісталася тим, хто був найбільш спритним цього разу. І це родина Лесько.

"Насправді, ми потрапили на кастинг дуже випадково, - розповідає Жанна Лесько.Я шукала кастинг для друга і випадково побачила оголошення про "Мій малюк" на сайті "1+1". Малюк? В мене малюк є! Від 2х до 4-х? Мій! І ми просто заповнили цю анкету. Вже потім дізналися, що там ще й гроші будуть давати. Ми прийшли порозважатися, але дуже раді, що виграли!  Гроші покладемо на депозит, а потім витратимо на освіту Данила".

На власні очі побачити, як українські родини проходять випробування на кмітливість, можна щонеділі о 21.00 на "1+1". А попередній випуск програми просто зараз дивіться тут: