Модний гороскоп: 3 ідеї, як стильно вдягнутися Стрільцям

Модний гороскоп для Стрільців на зиму 2020 | Мода | 1+1
Фото: instagram/thestylestalkercom

Що носити представникам знаку в новому сезоні?

Поділитися:

Серед активних і допитливих Стрільців майже не зустрічаються шопоголіки. Їхню увагу складно привернути знижками і «вигідними пропозиціями» — до імпульсивних покупок вони не схильні.

Втім, це аж ніяк не пов'язано зі скупістю або ощадливістю. Навпаки, представникам цього знаку властива щедрість, вони люблять витрачати гроші, але тільки на те, що їм справді потрібно.

На їхню думку (дуже, до речі, мудру), краще інвестувати кошти в брендову річ, аніж змітати все підряд на розпродажах. До того ж важливо, щоб одяг був не лише якісним, але і комфортним.

Джинси, вільні силуети, легка недбалість і все найкраще від casual поєднується в стилі Стрільців. А як його цікаво урізноманітнити за допомогою актуальних трендів — дізнаєшся з матеріалу. 

Комбінезон з накладними кишенями

Фото: instagram/thestylestalkercom

Навіть стоячи перед дзеркалом у примірювальній, народжені в сузір'ї Стрільця подумки десь далеко в своїх амбітних планах з підкорення світу. Тому зазвичай вони не створюють складних образів: улюблених джинсів і першого ліпшого светра вистачає з головою. Але сучасна мода змушує забути навіть про такі турботи — за допомогою комбінезона.

Стильний, зручний та універсальний, він позбавляє необхідності поєднувати верх і низ, а ще — по-справжньому зігріває. Крім традиційних із деніму, в осінньо-зимовий сезон зверни увагу на варіанти з вовни, вельвету, шкіри або замші.

Фото: instagram/nanushka

І не забудь про практичний і ультрамодний елемент — накладні кишені. До слова, вони настільки актуальні, що можуть прикрашати не лише комбінезон, а й взагалі будь-яку річ гардероба.

Подовжена сорочка + штани

Фото: instagram/nanushka

Кажуть, змусити Стрільців проміняти штани на сукню — завдання не з легких. Але відтепер змінювати нічого не треба — можна міксувати. Якщо настільки відчайдушні експерименти поки не для тебе, почни з подовжених сорочок або кардиганів.

Фото: instagram/thestylestalkercom

Головна умова «потрапляння в тренд» — напівприталений силует, довжина щонайменше до середини гомілки і частково розстебнуті ґудзики. Нехай сукня-сорочка романтично розлітається при ходьбі та, як люблять Стрільці, не сковує рухів.

Яскравий пуховик

Фото: instagram/topshop

Часом Стрільці з насторогою зустрічають нові модні тенденції, але кольори, малюнки і принти — їхня стихія. Насичені відтінки личать представникам знаку, відображають їхній миролюбний характер і зовсім не лякають. Особливо, якщо мова про знайомі форми і прості силуети. До прикладу, такі як .

Надихаючись стилем скандинавських it girls, дизайнери пропонують розмалювати холодну пору всіма фарбами веселки — від пастельних до кислотних. Навіть якщо сьогодні на тобі найбуденніший образ, поява в такому яскравому верхньому одязі не залишиться непоміченою. А ще й зима, кажуть, ...

Бери на замітку, що під «кольоротерапію» цього сезону потрапляють не лише пуховики, а також шуби зі штучного хутра та пальто. Оригінальний вигляд мають вироби в техніці колорблок — геометричні поєднання кількох кольорів або принтів.

Фото: instagram/standstudio.official

Більше корисних порад для Стрільців (і не тільки) знайдеш далі:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі