Могилевська на зйомках "Голосу. Діти" вистрибує з костюму, а Кароль спокійна, як удав

Могилевська на зйомках "Голосу. Діти" вистрибує з костюму, а Кароль спокійна, як удав

Відбір найунікальніших маленьких вокалістів – складна й дуже відповідальна справа, тож на знімальному майданчику шоу "Голос. Діти" вирують небувалі пристрасті.

Поділитися:

Відбір найунікальніших маленьких вокалістів – складна й дуже відповідальна справа, тож на знімальному майданчику шоу "Голос. Діти" вирують небувалі пристрасті. За їхнім розпалом уважно спостерігали журналісти "Комсомольської правди", які вже встигли поділитися враженнями від побаченого й почутого.

І "старожил" проекту Тіна Кароль, і тренери-новачки Потап з Наталею Могилевською з великою червоною кнопкою "Обираю тебе" поводилися вкрай стримано. Ще б пак! У команді у зірок залишалося по кілька вільних місць (всього потрібно було відібрати по 12 учасників), і кожен мріяв заманити до тренерської  "секти" крихітку-генія. "Просто талановитим" м'яко відмовляли:

"Тірольські наспіви тобі вдаються класно, але в кінці треба було дати дві а-крапельних чистих нотки. Це такий секрет." -  радить Могилевська одній із учасниць. "А що твоя бабуся курить, Лізо? Сподіваюся, ти сама трубку покурити не хочеш!" - жартувала з дівчиськом з Краматорська Кароль, здивована вибором "дорослої" шансонівської пісні з репертуару Сукачова.

У коротких перервах між командою "Мотор!" Потап жваво базікав із зірковими дівчатами-напарницями, але навіть неозброєним оком помітно, що "ковдру уваги" на проекті тягне на себе Наталя. "Ах ти сволота, мене посмів перебивати!" - артистично погрожувала вона кулаком в бік По, а вже за секунду голосно запитувала колег: "До санок в дитинстві ні в кого язик не прилипав?" і труїла смешнючі байки з життя. Іноді Тіна рум'яніла від обурення і метала очима блискавки в бік Могилевської, коли та по-панібратськи називала її "Тінкою". 

На  шоу багато незвичайних учасників - у кожного є своя "історія". У день, коли на зйомках була присутня "КП", глядачів розчулила 12-річна Аня з Челябінська, яка поборола астму за допомогою співу, і вбила наповал одеситка Карина, яку всі тренери прийняли під час прослуховування за ... хлопчика. "Я завжди друзів обманюю по телефону. Я пацанка, боєць!" - хвастнула грубоголоса паняночка.

Уже за лаштунками Потап розповів, що приводив на один зі знімальних днів 6-річного синочка Андрія:

"Я його запитав: "Синку, може, ти хочеш взяти участь?" Але він у мене дуже обережний пацан: "Я постою спочатку за шторкою чорною, поспостерігаю". Так і простояв половину кастингу (сміється). Поки ще соромиться великої сцени і вийти на неї не готовий. Але я в жодному разі не наполягатиму на розвитку його співочого таланту - мені важливо, щоб він ріс людиною вихованою спортивною. Ну а те, що від тата гени меломана передалися - незаперечний факт! Андрюха сам собі музику качає - треки американського репера Уіза Халіфа і групи "Bad Boys Blue", і найулюбленіша його пісня на сьогодні - "I am a woman, you're the man".

Співак сказав кілька слів і про своїх зіркових "сусідок":

"Напарниці за кріслами у мене чудові! Наташа - дуже імпульсивна й емоційна, Тіна - спокійна, зважена і, як удав, спокійна. Наташа на зйомках в пориві співпереживання деколи аж вистрибує з свого костюма. А Тіна розважливо розставляє крапки. Я знаю цих дівчат, як облуплених - мільйон ситуацій разом проходили. З ними зручно, весело та прикольно. Але мені вже не раз доводилося модерувати ситуацію на зйомках. Спостерігаю між Тіною і Наташею зароджується протистояння. Слава богу, моє крісло - посередині і я, як буферний бар'єр між вогненними дамами. Я, як губка, що вбирає негатив, зупиняю, щоб не спалахував конфлікт.

СЛОВО ПСИХОЛОГУ

"Ще до початку проекту я розмовляю з батьками учасників - пояснюю, як впоратися з психологічним станом дітей, - розповіла штатний психолог проекту Марина Гуменюк. - Бувають не дуже приємні випадки, коли батьки вимагають більше уваги, ніж діти - намагаються нав'язати думку персоналу проекту або добитися зустрічі із зірковими суддями. Або, перенервувавши, починають плакати. Тоді діти беруть на себе дорослу роль і заспокоюють своїх мам. Якщо бачу подібні ситуації - втручаюся негайно. Ну а найчастіше діти запитують нас: "Я боюся. Що мені робити?" Тоді я починаю запитувати: "Коли саме відчуває страх?", "Чого саме боїшся", "Як виявляється страх?" Відповівши на власні питання, діти швидко заспокоюються.

Дивіться шоу "Голос. Діти" на телеканалі "1+1" взимку 2015 року.