Могилевська присвятила пісню Зеленському на концерті 1+1

Могилевська присвятила пісню Зеленському на концерті 1+1

В самий чоловічий день року канал 1+1 покаже святковий концерт "23 лютого у великому місті".

Поділитися:

У суботу, в самий чоловічий день року - День захисника Вітчизни - канал 1+1 покаже святковий концерт "23 лютого у великому місті" від "Студії Квартал-95". Вже вчетверте команда гумористів разом із найпопулярнішими та найяскравішими співачками шоу-бізнесу привітають українських чоловіків зі святом. Дивіться святковий концерт у суботу, 23 лютого о 20:00 на каналі 1+1!

Зйомки концерту пройшли вчора. Однією з перших, щоб привітати чоловіків, на сцену піднялася Ірина Блохіна, яка після закінчення виступу зізналася, що в залі знаходитися її коханий чоловік. Схоже, завидна наречена, незважаючи на минулорічний невдалий сімейний досвід, може знову вийти заміж. Тим не менш, об'єктом для жартів стала гра "Динамо" і французького "Бордо", а також тренерська діяльність Олега Блохіна. У результаті словесної перепалки з Володимиром Зеленським та Євгеном Кошовим співачка не на жарт розлютилася і навіть стала погрожувати ведучим. Щоправда, ведучі шоу тут же залагодили конфлікт символічною пляшкою "Бордо", яку співачка обіцяла передати батькові.

Не менш яскравими були виступи Тіни Кароль та Світлани Лободи - обидві співачки запам'яталися тим, що заплакали під час виконання власних пісень. Якщо Кароль здивувала глядачів драматичною композицією "Варто чи ні" Олександра Пономарьова, то Лобода презентувала особистий відеоархів, де були показані найбільш зворушливі кадри з життя співачки та її дочки Єви.

Абсолютно в новому амплуа на концерті "Студії Квартал-95" з'явилася Наталя Могилевська. Співачка, яка весь останній рік дивувала всіх ліричними піснями, на цей раз презентувала жартівливу композицію "Нахаба", присвятивши композицію Володимиру Зеленському.

- Сьогодні, Вова, я нарешті можу сказати Вам усе! - оголосила співачка, мотивуючи тим, що ведучому завжди дістається вся слава, незважаючи на те, що на сцені знаходяться інші зірки.

Щоправда, у кінці виступу Могилевська зробила Володимиру приємний сюрприз - коронувала його прямо на сцені. Володимира цей трюк одразу підкупив.

- Це була Наталя ... Трохи не сказав Королевська! - знову пожартував над артисткою Зеленський.

Природно, не обійшлося на святковому концерті без особистих розпитувань і зізнань від учасників команди "Студія Квартал-95". Наприклад, Олену Кравець і Женю Кошевого сильно цікавило те, як же Володимир відсвяткував народження сина.

- Я тільки пам'ятаю, що добре відзначив! - коротко і лаконічно промовив Володимир Зеленський.

Пізніше гуморист зміг відігратися і поцікавитися у колег деталями їхнього особистого життя, зокрема, з якою спроби Кошовий познайомився зі своєю майбутньою дружиною. Ці одкровення, а також зізнання Ані Лорак, Таїсії Повалій, Наталі Корольової, Вєрки Сердючки, Джамали і багатьох інших можна почути 23 лютого, в суботу, о 20:00 на каналі 1+1!