Могилевська розкриє Катерині Осадчій ім'я свого таємничого коханого

Могилевська розкриє Катерині Осадчій ім'я свого таємничого коханого

Де ховається від надмірної уваги прихильників суддя дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти"?

Поділитися:

В новому випуску "Світського життя", який вийде цієї п'ятниці о 22:40 на "1+1", глядачі дізнаються, де ховається від надмірної уваги прихильників суддя дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" Наталія Могилевська. Зірка запросила Катерину Осадчу до одного з елітних кінних клубів Києва та зізналася, що саме тут, серед величних та красивих тварин, відпочиває душею та надихається

"Кінні прогулянки – чудове тренування для м'язів, - каже співачка, яка останнім часом дуже стежить за своєю фізичною формою. -  Ти і напружуєшся, і відпочиваєш одночасно". 

Наталія Могилевська зізналася, що сама полюбляє мити та чистити коней, а ще – водити їх до солярію. 

Поринув у спогади, зірка розповість, як ледь не вбилася під час зйомок кліпу, коли вона верхи на коні долала перепони. Пригостивши улюбленого коня Флеша яблуками, співачка запросила Катерину Осадчу на чаювання. У відвертій розмові Наталія розповість, що коїлося в її житті ті два роки, коли вона зникла з екранів. Співачка згадає, як важко вона переживала смерть мами та розкаже, що її врятувало в той час. Зірка зізнається, що вперше за кілька років живе не сама і має коханого, заради якого приборкує свій характер та йде на значні поступки у стосунках.

"Йому пощастило більше, ніж моїм попереднім чоловікам", - сміється Наталія.

Нагадаємо, цієї неділі о 22:00 на телеканалі "1+1" відбудеться суперфінал дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти", у якому команди Володимира Дантеса та Ірми Вітовської будуть боротися за перемогу у проекті.