MONATIK створив нову мотиваційну пісню

MONATIK створив нову мотиваційну пісню | 1+1

Співак презентує її на «Різдвяній історії з Тіною Кароль»

Поділитися:

Повернувшись з американської частини світового туру, MONATIK вже встиг стати тріумфатором всіх музичних премій і отримати звання найкращого артиста, а зараз готує яскравий виступ для сімейного шоу «Різдвяна історія з Тіною Кароль», де виконає новий ексклюзивний трек – «Мріяти важливо».

На створення пісні артиста надихнув благодійний проект «Здійсни мрію», куратором якого є телеведуча Лідія Таран. Команда проекту вже багато років працює над тим, щоб дарувати чудо діткам, які борються з важкими недугами і життєвими обставинами. А в «Різдвяній історії» до здійснення бажань прямо на сцені Палацу спорту приєднаються відомі артисти – вони стануть справжніми чарівниками.

Таким чарівником буде і MONATIK, який у своєму новому трекові мотивуватиме загадувати найщиріші бажання в Святвечір.

«У нас на шоу буде багато діток, які обожнюють творчість MONATIKа і завжди прислухаються до його думки. Тому я сподіваюся, що своїми словами і щирим зверненням Діма зможе донести важливий меседж: мріючи, ти можеш створити свій світ, в якому обов'язково будеш переможцем. Коли ми говоримо російською «мечтать не вредно» – ми коримо себе. А коли ми говоримо українською «мріяти не шкідливо, мріяти так важливо» – означає, що це класно і безпечно», – прокоментувала Тіна Кароль.

Уривок нової пісні вже можна було почути на фіналі шоу «Танці з зірками», де MONATIK разом з Тіною Кароль, Дзідзьо і солісткою групи The Hardkiss Юлією Саніною створили попурі з пісень і номерів «Різдвяної історії». Пригадай, як це було:

Прем'єра композиції відбудеться на гала-концертах «Різдвяна історія з Тіною Кароль», який пройдуть 22 грудня (16:00 і 20:00), 23 і 24 грудня (20:00) в столичному «Палаці спорту». А телеверсію шоу канал 1+1 покаже на новорічні свята.

А вже 19 грудня, в День Святого Миколая MONATIK стане гостем традиційного благодійного марафону в ефірі ранкового шоу «Сніданок з 1+1», який цього року пройде в партнерстві з «Різдвяною історією з Тіною Кароль». Там мультиартист презентує свій лот – заспівати разом з ним на одній сцені. Також Діма просто в прямому ефірі стане чарівником для маленької дівчинки – підопічної проекту «Здійсни мрію».

До «Різдвяної історії» почали готуватися і інші артисти – Время и Стекло, DZIDZIO, KAZKA, Беz обмежень, The Hardkiss, Олег Скрипка та ВВ, Michelle Andrade, KHAYAT, зірки шоу «Голос країни» та «Танці з зірками». Вони здивують глядачів новим звучанням традиційних українських колядок, незвичайними образами і яскравими постановками.

Квитки на різдвяне шоу можна купити на сайті Kontramarka.ua.

Читай також інші новини про святковий концерт:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі