Останній москаль Ігор Скрипко розказав, що обожнює і не любить у жінках

Останній москаль Ігор Скрипко розказав, що обожнює і не любить у жінках

Глядачі "Останнього москаля" із захопленням спостерігали, як племінник Івана Валєра підкорює серце сільської вчительки Ксені

Поділитися:

Глядачі "Останнього москаля" із захопленням спостерігали, як племінник Івана Валєра підкорює серце сільської вчительки Ксені. Заради великовуйківської красуні зухвалий російський мажор ладен був звертати гори. Щире кохання свого часу надихало на промовисті вчинки й виконавця ролі москаля Ігоря Скрипка.

"Я міг ніч прочекати на холоді. Всю ніч. Біля вікна. Міг під дверима просидіти. Чекати. З квітами. І не одну ніч поспіль. Я навіть на дорогу один раз ліг. Допомогло (сміється). Це була провокація. Я ще тим показушником буваю! Але мені здається, якщо я полюблю, якщо горітиму цим, то я багато на що здатен. А зараз поки і так нормально живеться", - пояснив парубок.

Як і москаль Валєра, Ігор захоплюється кмітливими й вродливими дівчатами, які не губляться на тлі чоловіка, вміють підтримувати розмову і володіють чудовим почуттям гумору.

"Мені подобаються розумні. Красиві (сміється). Я люблю, коли з дівчиною цікаво. Обожнюю посміятися, пожартувати, підколоти… І круто, якщо вона може позмагатися, якщо теж може мене якось підколупнути під ребро", - зізнався Скрипко.

Переповівши позитивні риси потенційної обраниці, Ігор розповів про те, що його дратує в дівчатах. Зокрема, наголосив на тому, що не любить неблагородності.

"Неприємно, коли жінка себе демонструє, роздає. Коли поводиться показушно і намагається подобатися всім. Я вважаю, що поруч із чоловіком, вона має бути благородню. Я люблю, коли є загадка і щось таке недосяжне. Коли хочеться дострибнути, завоювати", - пояснив Ігор.

Усі серії "Останнього москаля" можна подивитися на нашому сайті.