Мутація Г'ю Джекмана: Від Росомахи до співочого каторжника

Шлях Г'ю Джекмана: Від Росомахи до співаючого каторжника
Усі романи Г'ю Джекмана дивіться на 1+1 о 20:15

На цьому тижні глядачі 1+1 зустрінуться з Джекменом в образі мутанта Росомахи, але любимо ми його не тільки за це.

Поділитися:

До вашої уваги п’ять найяскравіших образів голівудської зірки.

Кейт і Лео (2001)

Здатність Джекмана перевтілюватися з вульгарного звіра на справжнього принца з гарними манерами нагадує здібності іншого мутанта з Людей Ікс - Містик у виконанні Ребеки Ромейн. Взагалі, які б не були різні у актора ролі, є річ яка їх об'єднує - він постійно опиняється в компанії красивих жінок.

Ван Хелсінг (2004)

Екранізація «Ван Хелсінга» майже не має спільного з оригінальною історією «Дракули» Брема Стокера, але відносини Кейт Бекінсейл, першої красуні Англії за версією журналу «Hello», та Г'ю Джекмана не змогли залишити глядачів байдужими. Втраті коханої доктора Ван Хелсінга співчував весь світ.

Австралія (2006)

Г'ю Джекман: «Я - австралієць, який поїхав до Австралії, щоб зіграти австралійця у фільмі під назвою «Австралія». І, сподіваємось, більше так робити не буде. Незважаючи на зоряний дует Ніколь Кідман і Г'ю Джекмана, фільм у прокаті провалився.

Престиж (2006)

«Кожен фокус складається з трьох частин, — говорить головний герой фільму. — Перша частина називається «наживка». «Наживки» для глядачів режисер «Престижу» Крістофер Нолан підготував достатньо. У головних ролях Скарлет Йохансон, Крістіан Бейл і, звичайно, Г'ю Джекман.

Знедолені (2012)

Роль каторжника Жана Вальжана в мюзиклі за однойменним романом Віктора Гюго дала можливість Джекману не просто пограти мускулами, а й продемонструвати свої вокальні дані. Зміну амплуа оцінили і вручили акторові «Золотий Глобус».

А побачити перетворення простого австралійського актора у зірку світого масштабу можна на телеканалі 1+1 о 20:15 у фільмі «Люди Ікс».

Новини по темі