Музичний продюсер шоу "Маленькі гіганти" відсвяткував день народження на кастингу

Музичний продюсер шоу "Маленькі гіганти" відсвяткував день народження на кастингу

Відомий композитор Руслан Квінта відсвяткував свій день народження на кастингу нового дитячого талант-шоу "1+1" "Маленькі гіганти

Поділитися:

Музичний продюсер і відомий композитор Руслан Квінта відсвяткував свій день народження на кастингу нового дитячого талант-шоу "1+1" "Маленькі гіганти".

Своє 43-річчя Руслан відзначив у знімальному павільйоні разом з командою "Маленькі гіганти". Саме цього дня відбувся завершальний відкритий кастинг проекту. Руслан вже давно займається йогою і веде здоровий спосіб життя, тому і для своїх колег підготував дієтичні частування: солодощі і ананасовий сік, який допомагає зберегти струнку фігуру. Зі свого боку кожен з команди проекту подарував музичному продюсеру оригінальні подарунки і квіти. Але сам Руслан зізнався, що для нього найціннішим подарунком на день народження стала улюблена робота.

"Обожнюю працювати в день свого народження. Спасибі, друзі, за привітання і теплі слова!"- Написав на своїй сторінці в Фейсбук.

До слова, після закінчення роботи над кастингом, музичний продюсер запросив колег за проектом "Маленькі гіганти", а також інших друзів, із-поміж яких багато популярних артистів, продовжити святкування у своїй музичній студії на даху висотного будинку.

Нагадаємо, раніше Руслан поділився враженнями від кастингу "Маленьких гігантів":

"Я вражений тим, наскільки різнобічно розвинені і унікальні наші діти. Упевнений, глядачі будуть вражені. Зростає ціле покоління приголомшливих, впевнених у собі, активних і харизматичних дітей, які не бояться йти вперед, досягати своєї мети, своєю творчістю буквально перетворювати світ навколо себе. Тепер я можу з упевненістю заявити, що Україна багата не тільки голосами, але й танцюристами, акторами і маленькими вундеркіндами".