На 1+1 Лєдніков розплутує криваве вбивство з ножем та блискавкою

На 1+1 Лєдніков розплутує криваве вбивство з ножем та блискавкою

Валентин, отримає завдяння від редації допомогти молодому журналістові в проведенні журналістського розслідування. Справа стосується вбивства охоронця відомого бізнесмена.

Поділитися:

Про пригоди кримінального журналіста дивіться щодня з понеділка по четвер в новому серіалі "Лєдніков" на каналі 1+1

На 1+1 стартує новий захоплюючий детективний телесеріал "Лєдніков". Головний герой якого,  в минулому слідчий прокуратури Валентин, стає кримінальним журналістом.

Понеділок, 25 березня


Серія 1

Після звільнення кримінального авторитета зі слідчого ізолятора гинуть мати Лєднікова, яка працювала тюремним лікарем, та близький друг Костя. Натомість Валентин, отримає завдяння від редації, допомогти молодому журналістові в проведенні журналістського розслідування. Справа стосується вбивства охоронця відомого бізнесмена.  

Серія 2

В ході журналістського розслідування Лєдніков і Сафаров запрошують на обід дружину бізнесмена. Тим часом Валентина зацікавило незвичайне татуювання на тілі вбитого, у формі ножа та блискавки. Молодому журналісту він розповідає, що в 90-ті роки існувало угруповання бандита Григор'єва, члени якого робили собі саме такі татуювання. Перед Лєдніковим стоїть непросте завдання, з'ясувати яке відношення мав охоронець до цієї банди.  

Дивіться серіал "Лєдніков" на каналі 1+1 з понеділка по четвер о 20.15 по дві серії одразу.