На "1+1" прем'єра грецького серіалу "Терпкий смак кохання"

На "1+1" прем'єра грецького серіалу "Терпкий смак кохання"

Прем'єра першої серії багатосерійної картини відбудеться у понеділок, 18 серпня, о 14:45 на "1+1". 

Поділитися:

У новому телевізійному сезоні канал "1+1" потішить глядачів не тільки українськими серіалами власного виробництва й улюбленими турецькими, а й покаже грецький серіал "Терпкий смак кохання". Прем'єра першої серії багатосерійної картини відбудеться у понеділок, 18 серпня, о 14:45 на "1+1"

Серіал знято у 2013 році. Він став подією на своїй батьківщині, в Греції. В основі сюжету серіалу – історія кохання кіпріота Ахіллеса та критянки Меліни. А дія розгортається на тлі чудових пейзажів Криту й Кіпру.

Меліна, яка живе на Криті, приїжджає в Афіни з подругами, щоб улаштувати свій дівочий вечір. У тому ж барі проводить свою парубоцьку вечірку і кіпріот Ахіллес. Хлопець і дівчина фліртують одне з одним, і Ахіллес пропонує Меліні скуштувати вина, яке виробляє його сім'я. Вино зближує їх, і вони проводять разом ніч... Уранці Меліна прокидається в готельному номері, в одному ліжку з Ахіллесом. Охоплена соромом і каяттям, дівчина покидає номер. Та спогади про прекрасного незнайомця не дають їй спокою. І Ахіллес не може викинути з голови красуню з бару. Але обоє повинні забути про цю ніч і повернутися додому до своїх коханих. Проте минає зовсім небагато часу, і Ахіллес із Меліною дізнаються, що історія їхнього знайомства не закінчилася в готельному номері. І вони навіть не підозрюють, до чого це призведе...

Знімали телесеріал на Криті, Кіпрі та в Афінах.

Дивіться серіал "Терпкий смак кохання" з понеділка по п'ятницю о 14:45 на "1+1"!

Новини по темі