На "1+1" прем'єра серіалу про жінок від творців "Сватів"

На "1+1" прем'єра серіалу про жінок від творців "Сватів"

На каналі "1+1" весняна прем'єра - лірична комедія від творців серіалу "Свати", що називається "Між нами дівчатами".

Поділитися:

На каналі "1+1" весняна прем'єра - лірична комедія від творців серіалу "Свати", що називається "Між нами дівчатами". Головну роль у найбільш жіночому серіалі сезону зіграла Юлія Меньшова.

Написання сценарію і виробництво картини здійснив "Квартал 95". Дивіться прем'єру першої серії "Між нами дівчатами" у вівторок, 10 березня, о 21:00.

Серіал "Між нами дівчатами" знято для жінок і про жінок. У центрі історії - три жінки сімейства Сайко, які проживають разом у квартирі в провінційному місті Семиозерськ: Олеся (Наталія Скоморохова), її мама Олена (Юлія Меньшова) і бабуся Іраїда Степанівна (Галина Петрова). Різний вік, різні характери, різні погляди на життя... Але є дещо спільне і крім кревного зв'язку – відсутність особистого жіночого щастя. Чоловік Іраїди Степанівни давно помер. Оленин чоловік, батько Олесі, років десять тому пішов із сім'ї, а Олена так і не вийшла заміж. Тільки в Олесі є друг, Нікіта, - але дівчина його існування приховує. Саме Нікіта стає причиною того, що усталене життя сім'ї Сайко руйнується....

"Серіал "Між нами дівчатами" - це історія про просте життя простих жінок, де повсякденність показано з легким гумором. Як і в "Сватах", ми хотіли показати долі звичайних людей, тих, хто поруч із нами, в даному разі - життя трьох жінок однієї сім'ї. Я впевнений, що багато глядачок упізнають себе в образах наших героїнь, адже безліч ситуацій узято з приватного життя його творців", - каже Андрій Яковлев, продюсер і один зі сценаристів серіалу, керівник підрозділу "Кіно Квартал".

Дивіться прем'єру серіалу "Між нами дівчатами" у вівторок, 10 березня, о 21:00 на каналі "1+1".