На 1+1 у суботу відбудеться телемарафон "ТСН", присвячений інавгурації президента

На 1+1 у суботу відбудеться телемарафон "ТСН", присвячений інавгурації президента

Інформаційний марафон розпочнеться о 9.15.

Поділитися:

Цієї суботи, 7 червня, о 10 ранку розпочнеться церемонія інавгурації 5-го президента України. Петро Порошенко присягне на вірність народу України та звернеться до людей із промовою на урочистому засіданні Верховної Ради.

Усі головні моменти інавгурації ви можете побачити на власні очі у прямому ефірі телеканалу "1+1", повідомляє tsn.ua.

Інформаційний марафон розпочнеться о 9.15 ранку. У прямому ефірі відбудеться трансляція інавгурації. Також ви дізнаєтеся цікаву інформацію про дружину президента, його дітей та бізнес. Окрім того, "ТСН" порівняє цю подію з попередніми інавгураціями Президента України.

Можливість висловитися і дати поради гаранту матимуть громадяни з різних куточків України. У студії 1+1 працюватиме Наталія Мосейчук. А виїзну студію телемарафону з Майдану Незалежності вестиме ведучий Руслан Сенічкін. Саме біля пам'ятних барикад ведучий "1+1" спілкуватиметься з людьми, які нагадають про загиблих і дадуть свої напуття новому Президенту. До речі, сам Сенічкін - учасник усіх гарячих подій зими 2014.

Важливо, що відбудеться включення і з самої гарячої точки – зі Слов'янська. Учасники АТО розкажуть про поточний стан справ і зможуть озвучити свої пропозиції з приводу рішень, які вони чекають від нового Верховного головнокомандувача.

Після присяги наступна частина заходів відбудеться на Софійській площі – там представлять командувачів Збройний сил України та піднімуть прапор президента України. Далі вже офіційний президент планує провести двосторонні зустрічі.