На 1+1 покажуть популярну українську комедію «Скажене весілля-3»

Телеканал 1+1 покаже українську комедію Скажене весілля-3

1 січня о 22:30 в ефірі телеканалу 1+1 відбудеться телепрем’єра нової частини найпопулярнішої української кінофраншизи «Скажене весілля-3».

Поділитися:

На глядачів чекає продовження весільних історій родини Середюків, адже тепер на черзі  весілля наймолодшого сина – Захара. У продовженні комедії, крім уже відомих зірок – Юрія Горбунова, Потапа, Позитива та Олега Винника – глядачі побачать ще й нові зіркові обличчя – Надію Мейхер, Анну Трінчер і Валерію Товстолес.

скажене весілля 3

У третій частині популярної комедії події розгортаються через чотири роки після останнього «Скаженого весілля,» і ось стати на рушничок щастя планує наймолодший з родини Середюків – Захар. Традиційно для дітей Василя, для створення сім’ї він обрав екзотичну пару – дочку циганського барона, красуню Раду. І хоч батько поклявся цього разу не псувати весілля, та і невістка йому до вподоби, але спокійне свято – не в традиціях Середюків, тож на телеглядачів знову чекає «Скажене весілля»!

Цікаво, що у продовженні історії на глядачів чекає велике ромське весілля! Родичів нареченої молодшого Середюка зіграли актори Київського академічного музично-драматичного Циганського театру «Романс». Роль батька нареченої, циганського барона виконав керівник театру, Народний артист України Ігор Крикунов. Також у фільмі зіграв популярний виконавець ромського походження, Заслужений артист України Петро Чорний. До того ж, вони стали консультантами проєкту, аби зберегти автентичність усіх ромських традицій і обрядів.

Скажене весілля 3

Творці комедійної трилогії  напередодні телепрем’єри також розповіли, що  насправді усі троє дітей Василя  Середюка – глави родини, своє ім’я отримали на честь персонажів видатних українських творів. Головна героїня першої частини Катруся на честь «Катерини» Тараса Шевченка, наречена сіквелу Наталка – це «Наталка Полтавка» Івана Котляревського, а молодший Захар – «Захар Беркут» Івана Франка.

Над виробництвом стрічки працювали FILM.UA Group та Prototype Production.Режисер фільму -  Любомир Левицький. Продюсери – Юрій Горбунов, Ірина Костюк та Надія Коротушка.

скажене весілля 3

У фільмі зіграли улюблені актори глядачів 1+1: Назар Задніпровський, Леся Самаєва, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Юрій Горбунов, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько й Арам Арзуманян. Акторський склад поповнили молоді українські актори В’ячеслав Хостікоєв і Катерина Файн, які виконають ролі нареченого та нареченої.

Не пропустіть телепрем’єру яскравої української комедії «Скажене весілля-3» 1 січня о 22:30 на 1+1.

Новини по темі