Тренер "Голос. Діти" і "Голос країни -4" Тіна Кароль: "Коли усміхається мій син, я живу"

Тренер "Голос. Діти" і "Голос країни -4" Тіна Кароль: "Коли усміхається мій син, я живу"

На численні прохання глядачів Тіна Кароль дала сольний концерт "Сила любові та голосу" на біс. Квитки були продані ще за тиждень. 

Поділитися:

На численні прохання глядачів  Тіна Кароль дала сольний концерт "Сила любові та голосу" на біс. Квитки були продані ще за тиждень.  Як пише видання "Viva!", довгоочікуваний виступ співачка і тренер шоу "Голос. Діти-2" і "Голос країни - 5" почала зі зворушливого вірша "Немає смерті у нашої любові..." Кароль не приховує, що її творчість автобіографічна. Слова до таких пісень як "Выше облаков", "Ты отпусти" та "Намалюю тобi зорi" вона написала сама, а пісню "Помню" присвятила покійному чоловіку. 

"Усі найкращі люди міста зібралися тут. Нас всіх об'єднала музика та ваша любов, - спілкувалася з публікою Тіна Кароль. - Сьогодні я буду тисячі разів зізнаватися в коханні. Для мене це дуже важливо, і означає, що життя триває".

На шанувальників зірки чекав новорічний сюрприз - прем'єра нової пісні, яку вона вперше виконала цього вечора: "Ця пісня про кохання і про те, в чому сила жінки - в слабкості", - анонсувала Тіна нову композицію.

Співачка закликала всіх берегти любов і один одного, частіше зізнаватися у своїх почуттях та дарувати ніжність близьким, адже вона як ніхто інший знає ціну щастя і справжнього горя. Слова Тіни, які завершували концерт-сповідь, викликали шквал оплесків.

"Коли ви посміхаєтеся, коли усміхається мій син, - я живу. Я стою на цій сцені, бо більше нічого не вмію робити. Дозвольте служити вам!" - звернулася до шанувальників Тіна Кароль.

Гроші за квитки співачка перерахує у свій благодійний фонд "Полюс тяжіння", який опікується онкологічними відділеннями у міських лікарнях по всій Україні.

Нагадаємо, що новий сезон шоу "Голос. Діти" стартує на каналі "1+1" 25 грудня.