Які подарунки Ольга Фреймут хоче отримати на день народження

Які подарунки Ольга Фреймут хоче отримати на день народження

25 лютого ведуча шоу "Голос країни. Перезавантаження" Ольга Фреймут святкуватиме день народження. Вона вже складає список бажаних подарунків.

Поділитися:

25 лютого ведуча шоу "Голос країни. Перезавантаження" Ольга Фреймут святкуватиме день народження. Вона вже складає список бажаних подарунків і обіцяє сюрприз для друзів.

Про плани на день народження ведуча "Голосу країни" розказала під час онлайн-конференції на "Комсомольской правде".

"Поки що не сформовано остаточний план на день народження. Але певна подія, сюрприз, для тих, хто любить мене, обов'язково буде", - анонсувала Фреймут.

Вона не любить безглуздих подарунків, тому складає для своїх близьких список того, що хоче отримати. Цього року у списку багато книжок.

"Я ображаюся, коли мені не дзвонять на день народження. Але й дуже не люблю, коли мені дарують аби-що, - зізналася Ольга Фреймут. - Тому зараз друзі розпитують: "Що тобі подарувати?". Я вже заготувала список речей, які мені потрібні. Це переважно книги".

У перелік безглуздих подарунків потрапили парфуми та предмети інтер'єру.

На запитання про життєву мету, Фреймут відповіла, що її головна ціль - бути новатором на телебаченні.

"Найбільший гріх людини - це коли у неї немає мети. Тому моя мета - бути піонеркою на телебаченні, першою випробовувати на собі те, до чого не вдавалися мої колеги", - сказала вона.

А ще вона побажала собі успіхів у нових професійних проектах та в особистому житті.

"Найважливіше - це, звичайно, особисте життя. Я хочу, щоб моя Злата була щасливою, здоровою, і мої друзі і ті, кого я люблю, були теж на межі щастя", - побажала Ольга Фреймут.

Нагадаємо, четвертий сезон "Голосу країни" стартує під слоганом "Перезавантаження", що обумовлено глобальними змінами на всіх рівнях проекту: змінилися тренери та ведуча, сцена, декорації, а також підхід до відбору учасників.

Тренерами цього сезону стали Сергій Лазарєв, Ані Лорак, Тамара Гвердцителі та Святослав Вакарчук.

"Голос країни. Перезавантаження" дивіться в ефірі 1+1 з 23 лютого. Початок - о 20:15.