На "Голос. Діти" повернеться учасник, у якого Кароль просила вибачення

На "Голос. Діти" повернеться учасник, у якого Кароль просила вибачення

У неділю, 15 лютого, о 21:00 на каналі "1+1" вийде новий випуск проекту "Голос. Діти"

Поділитися:

У неділю, 15 лютого, о 21:00 на каналі "1+1" вийде новий випуск проекту "Голос. Діти". Це буде завершальний ефір "сліпих відборів" - останній шанс для маленьких учасників потрапити в команду зіркового тренера.

У команді Тіни Кароль залишилося всього одне місце. Тоді як у Наталії Могилевської та Потапа команди укомплектовані всього наполовину. Тому між тренерами розгорнеться найжорсткіша боротьба за голосистих учасників.

У цьому випуску на сцену "Голос. Діти" повернеться Віктор Папп - володар феноменально сильного голосу і зірка першого сезону. Два роки тому він не пройшов "сліпий відбір". Тоді Тіна Кароль настільки засмутилася, не встигнувши натиснути кнопку, що розплакалася просто на сцені. Вона просила у хлопчика пробачення. Потім Кароль сама записала хлопцю в мобільний свій номер телефону.

За ці два роки Вітя жодного разу не подзвонив Тіні. І на це у хлопчика була серйозна причина. У його житті сталося багато важливих подій - навіть зовні він змінився до невпізнання.

До кого з тренерів Вітя захоче потрапити цього разу і чи зможуть наставники нового сезону оцінити його вокал - дивіться в цьому випуску "Голос. Діти".

Нагадаємо, проект "Голос. Діти " - найбільш рейтингове вокальне шоу України. Його попередній ефір встановив новий рекорд телеперегляду - загальна аудиторія випуску сягала понад 9 мільйонів глядачів.

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ ЕФІРУ МОЖНА ДИВИТИСЯ ТУТ

Більше новин читайте на офіційному сайті проекту http://golos.1plus1.ua/