На "Голос країни" прийшла зірка 90-х

На "Голос країни" прийшла зірка 90-х

Марина Одольська була відомою співачкою і авторкою багатьох пісень

Поділитися:

Спробувати свої сили на "Голосі країни" і знову відчути смак слави прийшла українська зірка 90-х Марина Одольська.

Свого часу Одольська була відомою співачкою і авторкою багатьох пісень. В 2004 році вона навіть здобула звання Заслуженої артистки України. Марина розповідає, що мріяла тільки про велику сцену і кар'єру співачки, в 2006 році вона навіть записала власний альбом "Початок". Але доля розпорядилася зовсім по-іншому. Невдовзі Одольська вийшла заміж і присвятила себе повністю сім'ї і дітям.

Сьогодні Марині 38 років. Вона щаслива дружина і мама 3-х дітей, але сцена знову манить її. Співачка зізнається, що від початку "Голосу" мріяла про перезавантаження. Прийшла, щоб отримати свій другий шанс і повернутися в музику.

"Я не знала, що у мене колись будуть діти, мріяла про кар'єру. На свій перший кліп заробила сама, бо виграла телевізійний конкурс, на якому був призовий фонд 4 тисячі доларів за гран-прі ще в 96-му році, – згадує Одольська свою першу роботу. - Я насолоджувалася цією славою, мішками листів. Проте сім'я мене засмоктала. Зрозуміла, що старшого сина практично не ростила, його ростили бабуся з дідусем. Коли мені було під 30 років, то зрозуміла, що потрібно віддатися материнству по повній".

На сцену "Голосу країни" Марина вийшла під прізвищем чоловіка – Іванова, розраховуючи на неупередженість тренерів, і виконала свою авторську пісню "Я забуду твої очі". Зіркові наставники зачаровано слухали учасницю, але так ніхто і не повернувся до неї.

Першою Одольську впізнала Ані Лорак.

"Добрий день. А ми знайомі, - сказала вона до Марина, і сама представила її глядачам. - Марина Одольська, а це твоя авторська пісня".

"Боже, я тебе не впізнав", - не було меж здивуванню Вакарчука.

"А нічого, що це її хіт, який лунав на всю Україну", - сказала Ані Лорак.

"А нічого, що ми були знайомі і спілкувалися довгий час, а я навіть не впізнав", - продовжував дивуватися Святослав Вакарчук.

"Славко навіть колись в мене на весіллі гуляв", – підтвердила Марина.

"А ти зараз зовсім змінилася", – намагався виправдатися він.

Старі друзі не могли натішитися неочікуваною зустріччю. Разом з тим тренери не могли зрозуміти, навіщо талановитій і досвідченій співачці вокальний конкурс, адже вчити її вже немає чому.

"Я насправді сюди прийшла за краплиною адреналіну. Засиділася в декреті і дуже хотілося співати. Мені чоловік сказав: "Слухай ти засиділася вдома, треба трохи струсити пил. Борщі перестань варити, перестань пекти мені торти, а піди і заспівай. Нехай творча кар'єра почнеться спочатку", - пояснила Одольська.

Можливо, в душі тренери пошкодували, що не натиснули червону кнопку, але правила є правилами, тому жоден з них не мав права взяти Марину до своєї команди.

Які неочікувані зустрічі та відомі учасники ще чекають на вас в "Голосі країни. Перезавантаження", дізнаєтеся вже наступної неділі о 21:00 на 1+1.