На "Голос країни" прийшов "український Елвіс Преслі"

На "Голос країни" прийшов "український Елвіс Преслі"

Роман Лісовий вийшов на сцену в образі ЕлвісаПреслі і зірвав справжні овації залу

Поділитися:

Один з учасників шоу "Голос країни. Перезавантаження" вирішив здивувати тренерів не тільки виконанням, але й зовнішнім виглядом. 40-річний Роман Лісовий вийшов на сцену в образі ЕлвісаПреслі і зірвав справжні овації залу. Як виявилося, вперше він перевтілився у "короля рок-н-ролу" ще в юнацькі роки.

"В армії цей виступ сподобався командиру частини, за що я отримав три доби відпочинку. З того моменту сказали, що буду Елвісом. Це хобі. Основна робота – охорона. Проте хочеться, щоб хобі стало основною роботою, тому що талант треба просувати. Іти тільки вперед", - розповів учасник.

Роман виконав рок-н-рольну композицію Карла Перкінса "Bluesuedeshoes" і запалив весь зал. Однак ніхто з тренерів так і не обернувся до нього.

"Зовні інтонації дуже подібні, а от того вогню, який не можна пояснити словами, я не відчув. Проте у вас дуже класна енергетика. Дякую вам!" - сказав Святослав Вакарчук.

"Елвіс живий! Бачили реакцію глядачів? Ви тільки вийшли на сцену, ще навіть не заспівали, а зал вже стояв догори дригом", - вигукнув Сергій Лазарєв.

"Ми вас полюбили. Не знаю, що тренерам не підійшло", - на прощання додала ведуча шоу Ольга Фреймут.