На каналі 1+1 глядачі виберуть нову "ВІА Гру"

На каналі 1+1 глядачі виберуть нову "ВІА Гру"

6 вересня в 21.00 на каналі 1+1 стартує унікальний музичний телевізійний реаліті-проект "Хочу у ВІА Гру"!

Поділитися:

6 вересня в 21.00 на каналі 1+1 стартує унікальний музичний телевізійний реаліті-проект "Хочу у ВІА Гру"! Вперше шанс поборотися за участь у суперуспішному колективі отримають звичайні дівчата. Остаточне рішення про те, кому дістанеться місце в групі, буде за глядачами. Вже 6 вересня декілька тисяч претенденток з чотирьох країн - Росії, України, Білорусі та Казахстану - почнуть боротьбу за право бути новими солістками "ВІА Гри".

Ведучі шоу - актор і продюсер Володимир Зеленський і Віра Брежнєва. "Хочу у ВІА Гру" - не просто розважальне шоу, це проект, який покаже закулісся шоу-бізнесу і розповість про те, як з простих дівчат створюють мега-зірок. Тут все, як у житті: жорстка конкуренція, обмежений час, щоб проявити себе, найскладніші творчі завдання, непідробні емоції.

До участі в проекті були допущені всі бажаючі дівчата. І якщо на передкастингах прослуховуванням займалася редакторська група, то усіх, хто потрапив на фінальний кастинг, оцінить особисто Костянтин Меладзе. У якості його помічників-експертів виступлять актор Ігор Верник та екс-учасниці "ВІА Гри" Альбіна Джанабаєва, Альона Вінницька, Анна Сєдокова, Надія Мейхер, Меседа Багаудінова та Санта Дімопулос. Після кастингів шість колишніх учасниць групи стануть наставницями для претенденток у "ВІА Гру". У кожної буде тріо, для якого їм треба буде підбирати репертуар, працювати над сценічним образом і пройти усі складнощі подальшого відбору.

Костянтин Меладзе, продюсер і композитор: " Кастинги завершені. Я задоволений проведеною початковій роботою. Серед тих, хто пройшов попереднє прослуховування, і кого ми побачимо в проекті, є ті, хто дуже підходять для цього колективу. Я переконаний, що це буде інша, нова " ВІА Гра", не схожа багато в чому на ту, яка була. Хоча, звичайно, базові основи залишаються. По-перше, це буде тріо. І це будуть красиві, талановиті та цікаві особистості".

Алан Бадоєв, автор ідеї, режисер: "За час кастингів особисто мене сильно вразили долі конкурсанток. Адже до нас приходили не тільки покрасуватися: деякі дівчата, наприклад, працюють на заводах, є вихованки дитбудинків, є якісь абсолютно божевільні персонажі, які просто хочуть в житті чогось досягти. Найчастіше у мене залишався важкий осад, коли хтось не проходив".

"Наше шоу показує через що необхідно пройти і що подолати в собі, щоб зайняти місце в культовій групі, якою "ВІА Гра" стала за час свого існування".

"Коли я дізнався, що Костя розпускає групу, то абсолютно щиро засмутився. Тому що співпраця з цим колективом завжди доставляло мені велике задоволення. До цих пір вважаю, що мої роботи для них - одні з кращих в моїй кар'єрі".

Віра Брежнєва, ведуча проекту: "ВІА Гра" - це вже не просто група, це легенда. І я дуже добре розумію дівчаток-учасниць і їх хвилювання, адже до них зараз прикуті всі погляди. Я бажаю їм успіху, а нам з Вами незабутнього видовища".

Володимир Зеленський, ведучий проекту: "ХОЧУ V ВІА ГРУ!" - перше талант шоу подібного масштабу, реальне і правдиве. У якому переможці після виграшу не вирушають назад у своє провінційне місто, а отримують професію і роботу. Тільки уявіть собі, що переможниці відразу потрапляють на велику сцену. Вони стають дійсно зірками, не стільки в своїх власних відчуттях, а для людей".

Альбіна Джанабаєва, одна з наставниць конкурсанток: "Думаю, кастинг до групи "ВІА Гра" - це неймовірний і несподіваний подарунок усім дівчатам. Шанс є у кожної, а далі воля випадку, удача, як завгодно ... Ще рік тому про це можна було і не мріяти!".