На кастинг "Маленьких гігантів" прийшов юний колеоптеролог і дитина-індиго

На кастинг "Маленьких гігантів" прийшов юний колеоптеролог і дитина-індиго

18-19 липня відбудеться остання серія відкритих кастингів масштабного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" телеканалу "1+1". 

Поділитися:

18-19 липня відбудеться остання серія відкритих кастингів масштабного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" телеканалу "1+1". 

Команда проекту вже опрацювала тисячі анкет і подивилася виступи сотень маленьких талантів: вокалістів, танцюристів, акторів, талантів оригінального жанру: розмовного, комедійного, маленьких пародистів, вундеркіндів, дітей-індиго, надзвичайно кмітливих і дотепних, безпосередніх дітей.

Як відзначають продюсери, значна частка учасників кастингу - танцюристи. Діти танцюють в різних стилях - від класичного бального до танцювальних новинок, про які багато дорослих і не чули. Але нарівні з цим, є діти з абсолютно нестандартними здібностями. Наприклад, 8-річний хлопчик, що прийшов на кастинг, може намалювати прапор і обриси будь-якої країни по пам'яті. А інший юний колеоптеролог знає назви всіх видів жуків, що існують на нашій планеті. А почалося його захоплення з того, що в ранньому дитинстві він злякався комахи, на що дідусь порадив йому: "Вивчай те, чого боїшся".

"Я вражений тим, наскільки різнобічно розвинені і унікальні наші діти. У ході кастингів "Голос країни " та "Голос.Діти" я бачив величезну кількість приголомшливих вокалістів, але я й уявити не міг, який пласт інших талантів нам ще належить відкрити. Упевнений, глядачі будуть вражені", - ділиться враженнями музичний продюсер проекту Руслан Квінта.

Перш ніж потрапити на сцену кастингу, кожен малюк розмовляє з психологом проекту Мариною Гуменюк. У спеціально обладнаній дитячій кімнаті з іграшками та м'якими пуфами Марина спілкується з дітьми, визначаючи їх готовність вийти на сцену, готуючи дитину, налаштовуючи її на потрібний лад і надаючи їй впевненості в собі. З цією ж метою кожному юному таланту пропонують пройти психологічний тест в ігровій формі: намалювати малюнок на задану тему, що діти роблять з великим задоволенням. У завдання психолога також входить виявити дитину, яка поки що не готова до сцени.

"Такому малюкові і його батькам радять ще трошки підготуватися і приходити наступного разу", - коментує Марина.

Нагадаємо, "Маленькі гіганти" - абсолютно новий для України проект за форматом компанії "TELEVISA". Згідно з правилами шоу, до перемоги учасників поведуть 8 тренерів - зірки шоу-бізнесу, актори, телеведучі, танцюристи. А оцінювати виступи команд у кожному ефірі буде журі з 3 українських зірок, чиї імена продюсери шоу поки тримають у таємниці. Взяти участь у кастингу можуть діти віком від 4 до 12 років. Для участі в завершальній серії кастингу, яка відбудеться 18-19 липня в 4-му павільйоні ВДНГ, потрібно заповнити анкету.