На Книжковому Арсеналі з'явиться 15 новинок від видавництва Книголав

Книжковий Арсенал презентує 15 новинок від Видавництва Книголав
freepik.com

Книгомани вже в очікуванні головної літературної події року.

Поділитися:

Наприкінці травня відбудеться IX Міжнародний фестиваль Книжковий Арсенал, до якого видавництво #книголав підготувало 15 новинок. Очікуються книжки у трьох напрямках: нон-фікшн, дитяча та художня література.

«Книжковий Арсенал – мало не єдина подія в Україні, яка збирає таку величезну кількість поціновувачів якісної літератури і тих, хто тільки намагається приєднатись до них. Для нас стало доброю традицією готувати найочікуваніші новинки до цього заходу, адже такі події надихають створювати і представляти ті видання, які стануть знаковими для наших читачів», – розповідає Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав. 

Серед новинок будуть презентовані видання українських авторів, зокрема книжка, яка змінюватиме ставлення українців до процесу приготування їжі «Зваблення іжею. 70 рецептів, які захочеться готувати» кулінарного експерта Євгена Клопотенка та приголомшливі історії чотирьох українок у Парижі «Добрі новини з Аральського моря» від популярної письменниці Ірени Карпи

Одразу дві новинки для дітей, які спростили процес виховання для батьків по всьому світу: «Як я дорослішаю. Посібник для хлопців» та «Як я дорослішаю. Посібник для дівчат» з’являться українською та пояснять процеси дорослішання. Окрім того, до українського перекладу долучилися наукові консультантки з сексуального виховання та гінекології Юлія Ярмоленко та Наталія Сіліна.

За ініціативи руху HeforShe в Україні з’явиться видання про основи та принципи фемінізму у сучасному світі від двох чоловіків-науковців Майкла Кауфмана та Майкла Кіммела. Новинка «Чоловіки про фемінізм» у дещо гумористичній формі руйнує чимало міфів та стереотипів навколо теми.

На читачів також чекає продовження популярної книжки «Казки на ніч для дівчат-бунтарок 2», перша частина якої стала безумовним бестселером в світі та серед українських читачів і перекладена на понад 40 мов.

До того ж, #книголав презентує на «Книжковому Арсеналі» чимало й інших новинок та книжок, які вже стали улюбленими для багатьох читачів. 

Новини по темі