На концерті 1+1 Сердючка заспівала пісню Кіркорова

На концерті 1+1 Сердючка заспівала пісню Кіркорова

"Кварталівці" приготували особливий сюрприз до жіночого свята. Дивіться концерт "8 Березня у великому місті" на 1+1.

Поділитися:

У суботу 9 березня канал 1+1 порадує глядачів прем'єрою концерту "Студії Квартал-95" - "8 Березня у Великому місті", яка відбудеться о 20:00!

Святковий концерт, приправлений жартами "Студії Квартал-95" на чолі з ведучими Володимиром Зеленським та Євгеном Кошовим, матиме абсолютно специфічний, ні на що не схожий святковий колорит. Чоловіки вийдуть на сцену з відомими "жіночими" піснями, вдихнувши в них нове життя і звучання, і покажуть, наскільки добре вони розуміють і цінують прекрасну половину людства. Вітати жінок будуть Максим Галкін, Борис Моїсеєв, Микола Басков, Сергій Лазарєв, Микита Джигурда, актори "Студії Квартал-95" і багато інших.

Співак Микола Басков під час святкового концерту, як завжди, не просто заспівав, а й став жартувати з глядачами.

- Не цілуйте мене так міцно! - просив співак палких шанувальниць. - Тут же зйомки проходять! Крім того, я трохи нездужаю. Не хворійте, дорогі друзі!

Поки діти несли букети улюбленому артистові, Микола Басков не переставав кокетувати з публікою.

- Ваші діти зростають на піснях нормального артиста, - нахвалював себе натуральний блондин, - досі не знати хто і не знати що співав! Діти - моя пенсія! Знаєте, недавно пожартували: якщо Пугачова - наше все, то Басков - наше скрізь.

Один з найяскравіших моментів концерту – виступ Микити Джигурди, який з'явився у шотландській спідниці-кілті та з усіма рокерськими аксесуарами і заспівав при цьому пісню "Губки бантиком, бровки домиком". Цікаві образи представили ще кілька публічних персон. Наприклад, Павло Зібров приміряв роль космонавта, Василь Вірастюк - балерини.

Відзначилася на концерті й Вєрка Сердючка, яка представила українську версію пісні Філіппа Кіркова "Жестокая любовь", не забувши пожартувати, мовляв, вона недоречно вбралася у рожеву кофтинку.

Які ще сюрпризи приготували хлопці зі "Студії Квартал-95" разом з артистами до 8 Березня, можна побачити на каналі 1+1!