На місці загибелі Кузьми встановили пам'ятний знак (ВІДЕО)

На місці загибелі Кузьми встановили пам'ятний знак (ВІДЕО)

Хрест, на якому викарбувана молитва "Отче наш" і текст однієї з пісень Андрія Кузьменка.

Поділитися:

Хрест, на якому викарбувана молитва "Отче наш" і текст однієї з пісень Андрія Кузьменка. Такий пам'ятний знак з'явився на місці загибелі співака в Криворізькому районі, поблизу села Лозуватка. Знак власним коштом виготовив один із шанувальників "Скрябіна" із Херсону, який забажав лишитися невідомим.

Гроші на облаштування фундаменту та впорядкування території теж збирали люди через соцмережі та на благодійних концертах.

Як, йдеться в сюжеті "Сніданку з "1+1", на відкриття приїхали члени колективу Андрія. А також рідні музиканта, зокрема батько Кузьми, який зазначив: сім'я не сприймає цей знак як пам'ятник синові. І пояснив, що згоду на його встановлення було надано з іншої причини.

"На цьому місці смерть нашого Андрійка була 17-ою. Тут якесь таке зло закладене, тому гинуть люди. І ми зробили це для того, щоби запобігти наступним трагедіям. Тут їх було забагато", - сказав батько Кузьми.

Нагадаємо, лідер гурту "Скрябін" загинув 2 лютого цього року, поспішаючи до аеропорту "Бориспіль". Співак не впорався з керуванням і на своєму позашляховику вилетів на зустрічну, де зіткнувся з молоковозом.

У травні українські виконавці постали з піснями Кузьми. "Скрябін. Концерт пам'яті" можна подивитися тут.