На "Пекельній кухні" еквадорець дав перцю одеситці

На "Пекельній кухні" еквадорець дав перцю одеситці

Учасник-еквадорець жорстко поскандалив з одеситкою, яка захотіла "злити" його.  Проте "Пекельну кухню" залишив зовсім інший кухар.

Поділитися:

Найгарячіше кулінарне шоу "Пекельна кухня. Битва характерів" залишив досвідчений кухар Ростислав Зелінський. Ростислав має досвід роботи шеф-кухарем цілої мережі закладів харчування. Однак пекло кухні Арама Мнацаканова "зламало" його. Гучний виліт глядачі побачили у 8 випуску проекту, у четвер 23 травня на каналі 1+1.

Все сталося у розпал вечері. У минулій серії Ростислав отримав чималу порцію критики від шефа. Тоді Арам Михайлович віддав його на перевиховання тендітній Євгенії Рафаловській, а також пообіцяв: якщо учасник знову завалить роботу, вилетить без церемоній.

Так і сталося. Під час вечері Зелінський зробив купу помилок - примудрився зіпсувати навіть картопляне пюре.

"Я тобі обіцяв, що вижену під час вечері? Знімай кітель!" - лютував шеф Мнацаканов.

"Ростислав, не приходячи до тями, як прийшов на проект, так і залишив його. І, здається був цьому дуже радий", - прокоментувала виліт учасника Дар'я Цивіна.

Але емоційне прощання із Зелінським - це тільки квіточки. Справжній вибух пристрастей стався після вечері. Під шквал критики від шефа потрапив один з найсильніших гравців - Дарвін Седеньо. Він також припустився чималої кількості помилок. І розплата не змасила довго чекати - шеф сам назвав Дарвіна одним з номінантів на виліт.

Дарвін був у шоці. Та вже за кілька хвилин виявилося, що у синій команді знайшовся "суїцидник", - один з нових учасників Сергій Марченко захотів залишити проект.

Під час церемонії вигнання сталося так, що обрати між Дарвіном і Сергієм мусила Анна Сергієнко. Лідер за характерм, Аня вирішила "злити" свого конкурента Дарвіна.

Почувши це, скипів навіть незворушний Сергій Гусовський.

"Що ти робиш?! Ти що сильних вигониш?" - спробував пристидити учасницю суддя "Пекельної кухні".

Справа дійшла до того, що Дарвін зняв кітель і направився до виходу. Лише на останніх кроках шеф зупинив його і повернув назад в команду.

Проте хепі-енду не сталося. Дарвін був ображений так сильно, що майже одразу відмовився продовжувати участь у "Пекельній кухні".

На емоціях еквадорець вискочив вперед, знову віддав кітель шефу, і швидкою ходою попрямував геть. Але наостанок вирішив сказати все, що думає про Сергієнко:

"Я не клоун. І я не твоя... іграшка. Ти запам'ятаєш мене!" - вигукнув Дарвін. Свою коротку промову він супроводжував нецензурними словами.

Лише завдяки Сергію Гусовському кухар уникнув невиправної помилки. Суддя вмовив Дарвіна заспокоїтися і повернутися в стрій.

Сутичка між Дарвіном та Анною роздилила кухарів на два табори. Більшість були шоковані тим, що Дарвін привселюдно образив Аню. Однак найближчим союзником еквадорця відтепер є Іван Ломейко, котрий давно недолюблює Сергієнко.

А ще зіркою випуску стала Наталя Баннік. Саме вона дала відсіч вередливій Леоні Тосхопаран, котра звикла маніпулювати іншими учасниками. А найголовніше - Наталя вразила шефа фантастично смачними варениками під час одного з конкурсів. Ексклюзивний рецепт від Наталі Баннік дізнайтеся на офіційному сайті шоу "Пекельна кухня. Битва характерів" у розділі "Рецепти Пекельної кухні".

Вже наступного четверга 30 травня дивіться, навіщо шеф відправить учасників до Туреччини та яке пекло настане після свята. Хто наступним піде з "Пекельної кухні"? Чий характер програє битву? Початок - о 22:30.