На "Пекельній кухні" умови нелюдські - Сергій Гусовський

На "Пекельній кухні" умови нелюдські - Сергій Гусовський

На думку судді "Пекельної кухні", жорсткі випробування – саме те, що потрібно учасникам, аби показати характер.

Поділитися:

На думку судді "Пекельної кухні" Сергія Гусовського, жорсткі випробування – саме те, що потрібно учасникам, аби показати характер.

"Цікаво. Непередбачувано. Жорстко", - так описує лаконічний Гусовський третій сезон найгарячішого кулінарного шоу країни "Пекельна кухня. Битва характерів".

На думку справедливого судді, немає нічого дивного в тому, що учасники зіткнулися з суворими випробуваннями. Більш того, окрім "вибриків" шефа, кухарів чекало ще й життя без підтримки рідних.

 "Кухня ж пекельна. Тобто тут дуже часто умови справді нелюдські, - пояснює Гусовський. - Учасники протягом усього періоду живуть без телефонів, практично без зв'язку із зовнішнім світом. Вони опиняються як в трюмі корабля.

Безумовно, випробування вкрай суворі, не всі їх витримують. Але таким чином ми бачимо, як ведуть себе характери. Відбувається справжня битва характерів, і глядачі можуть переконатися у цьому на власні очі".

Нагадаємо, у першому епізоді шоу "Пекельна кухня. Битва характерів" пекельний шеф Арам Мнацаканов та суддя Сергій Гусовський шляхом жорстких випробувань відібрали 16 учасників проекту. Аби потрапити до числа обраних, кухарі  мали справу з огидними жуками та зміями, а також "наступали на горло" власним амбіціям.

Дивіться "Пекельну кухню" щочетверга на 1+1. Початок – 21:15.