На свій день народження Тіна Кароль випустила фотопроект

На свій день народження Тіна Кароль випустила фотопроект

Тренер шоу "Голос. Діти" та "Голос країни 3" співачка Тіна Кароль сьогодні святкує день народження.

Поділитися:

Тренер шоу "Голос. Діти" та "Голос країни 3" Тіна Кароль сьогодні, 25 січня, святкує день народження. З такої нагоди співачка випустила фотопроект "ХуліганТіна", який виходить вже вдруге саме в її день народження і стане відтепер щорічним.

У цьому фотопроекті Тіна Кароль знову дозволяє собі побешкетувати, використавши не зовсім звичні для себе і своїх шанувальників образи.

Тіна за допомогою перуки повернулася до короткої стрижки, доповнивши свій стиль яскравим і несподіваним поєднанням брендових речей і секонд-хенду.

Офіційний сайт співачки також публікує альтернативнy версію фотопроекту.

З самого ранку співачка приймає поздоровлення від своїх рідних, шанувальників і журналістів. Першим співачку привітав її чотирирічний син Веніамін, подарувавши мамі синичку з пап'є-маше і прочитавши вірш англійськой мовою. Чоловік і продюсер Тіни Євген Огір подарував їй дорогий мікрофон - один з кращих на сьогоднішній день у світі.

Це не стало сюрпризом, адже цей подарунок Тіна вибрала сама заздалегідь.

Нагадаємо, три роки тому Євген також дарував Тіні мікрофон, модель 60-тих років з чистого золота.

Також Тіну Кароль вітають у прямому ефірі ведучі радіостанції країни. Вдалося додзвонитися до співачки і ранковому шоу "Сніданок з 1+1"-  о пів на сьому ранку співачка поспілкувалася з ведучим програми Русланом Сенічкіним по skype у прямому ефірі.

Журналістам вдалося дізнатися, що співачка планує весь день провести вдома в колі рідних і близьких. А ввечері Кароль відправиться разом з друзями в ресторан-караоке.

ЗМІ повідомляють, що гостей пригощатимуть усім тим, що кожен забажає, а от сама Тіна відмовиться від вишуканих страв, адже навіть заради дня народження співачка не зрадить своєму білковому режиму харчування.

Єдиним винятком, швидше за все, стане іменинний торт, який спеціально для Тіни Кароль передали з кращої кондитерської Львова.

Торт пекли за старим угорським рецептом. А близько дванадцятої ночі за традицією співачку чекає великий святковий салют.