На телеканалі 1+1 стартував новий сезон проєкту «Про спорт»

Новий сезон Про спорт на 1+1: ведучі, що буде у фокусі

Як і раніше, ведучими проєкту «Про спорт» є Валерія Ковалінська та Олександра Лобода

Поділитися:

14 лютого в ефір флагманського телеканалу 1+1 media – 1+1 – повернувся проєкт «Про спорт» – огляд актуальних подій зі світу спорту, ведучими якого є Валерія Ковалінська та Олександра Лобода. На глядачів чекатиме щоденний дайджест новин, який виходитиме одразу після основного випуску ТСН з понеділка по суботу.

Валерія КовалінськаВалерія Ковалінська

Автори розповідають, що в новому сезоні концепт проєкту буде незмінним – у фокусі залишатимуться актуальні спортивні новини та досягнення українських зірок спорту. Велика увага приділятиметься Паралімпіаді та виступам українських cпортсменів на змаганнях.

«Минулий сезон «Про спорт» підтвердив чималий запит глядачів на спортивні новини, чим ми не можемо не пишатися. Тому розпочинаємо нову сторінку зі ще більшим ентузіазмом та бажанням розповідати унікальні спортивні історії. Робимо все можливе, аби Україна знала своїх героїв і пишалася вражаючими спортивними досягненнями, які здійснюють наші співвітчизники в усьому світі», – коментує Степан Щербачов, керівник управління спортивних проєктів 1+1. 

Саша ЛободаОлександра Лобода

Спонсором нового сезону проєкту «Про спорт» є компанія Parimatch.

Новини по темі