На тренуваннях "Вишки" олімпійця Силантьєва скрутив пекельний біль

На тренуваннях "Вишки" олімпійця Силантьєва скрутив пекельний біль

Плавець Денис Силантьєв на "Вишці" почувається як риба, яку підкинули у повітря.

Поділитися:

Учасник шоу "Вишка", що зовсім скоро стартує на 1+1, плавець Денис Силантьєв з великими труднощами опановує стрибки у воду. Про це він розказав під час презентації проекту журналістам.

"У воді я, звичайно, як риба. Але візьміть рибу і підкиньте у повітря. Що вона там буде робити? Так само і я. Коли я торкаюся води, то вже розслабляюся, почуваюся впевнено. Але перед стрибком, на бортику, мені важко", - зізнається призер Олімпійських ігор.

Денис Силантьєв каже - в стрибках у воду важливі нюанси, яким у плаванні зовсім не надають значення:

"Трішки перехилився вперед чи назад – і все, стрибок піде не так. Не так відштовхнувся, не так перекрутився... В плаванні такого немає".

На тренуваннях Денис Силантьєв також отримав свою порцію фізичних страждань - у нього дуже розболілася спина.

"Тут багато вправ, коли потрібно згинатися. І ось коли згинаєшся, навантаження на спину збільшується. І від цього вилазять усякі болячки", - пояснює спортсмен.

Аби вилікувати спину, Силантьєву знадобився цілий тиждень:

"Після перших тренувань я десь тиждень лікував спину. У мене був якийсь спазм, так що віддавало аж у груди. Я тиждень ходив до лікаря і не міг майже нічого робити на тренуваннях – ні крутитися на батуті, ні відштовхуватися".

Нагадаємо, на тренуваннях "Вишки" серйозно травмувався Євген Кошовий, а згодом до лікарні потрапив ще один учасник - Арсен Мірзоян.

Екстремальне спортивно-розважальне шоу "Вишка" стратує на 1+1 вже у суботу 12 жовтня. Початок - о 20:00. Усі зіркові змагання будуть відбуватися у прямому ефірі.