На "Вечірньому Кварталі" жартували над Кобзоном і Пореченковим

На "Вечірньому Кварталі" жартували над Кобзоном і Пореченковим

Учора у столичному Палаці "Україна" головні коміки країни – актори студії "Квартал-95" – влаштували глядачам терапію гумором. 

Поділитися:

Учора у столичному Палаці "Україна" головні коміки країни – актори студії "Квартал-95" – влаштували глядачам терапію гумором.

Володимир Зеленський із друзями-колегами підсумовували здобутки й втрати року, що минає, жартували із проукраїнськими зірковими гостями і кепкували над тими, хто навіть не сумнівається, що "бандерівці" з'їли всіх російськомовних дітей. Так, одними із жертв іронії "кварталівців" стали найдосвідченіший носій перук на російській естраді, актор, що не настрілявся під час зйомок у бойовиках, і військовий, який вважає себе головою самопроголошеної республіки. Задля сміху із нових у концертній програмі персонажів гумористи сформували унікальний творчий колектив.

"Встречайте ДНР-овский хор "ПТН ПНХ"! За роялем – Александр Захарченко, за пулеметом – Пореченков. Солирует – Иосиф Кобзон" - оголосив Зеленський і дав слово популярному в радянські часи співакові. На концерті у прихильника анексії Криму майстерно перевтілився Олександр Пікалов.

"Дорогие мои парики. Пот от страха сейчас вытираю.

Дорогие мои парики, я вас дома в Москве постираю", - пообіцяв предметам свого гардеробу Кобзон, а потім звернувся до Пореченкова-Кошового зі словами визнання його акторського таланту.

"Я недавно смотрел один ваш фильм. Как говорится, что не фильм, то – не фильм", - поділився враженнями Кобзон.

Що ще обговорювало й про що співало зіркове антиукраїнське тріо, дивіться у новорічну ніч у "Вечірньому Кварталі" на "1+1".