Національна прем'єра проекту "Хоробрі серця" відбудеться на "1+1" 28 вересня

Національна прем'єра проекту "Хоробрі серця" відбудеться на "1+1" 28 вересня

Творці "Хоробрих сердець" мають намір показати події в країні з боку, який змусить українців повірити один в одного.

Поділитися:

28 вересня о 21:30 на телеканалі "1+1" відбудеться національна прем'єра ток-шоу "Хоробрі серця" - безпрецедентного проекту, присвяченого людям, які виявили героїзм під час подій на сході України.

Творці "Хоробрих сердець" мають намір показати події в країні з боку, який змусить українців повірити один в одного. Також команда проекту ставить за мету допомогти постраждалим під час війни.

"Наша програма не лише про військову доблесть. Вона – про людяність. Про подвиг у всіх його розуміннях – військовий, материнський, волонтерський. На жаль, життя стало таким драматичним і трагічним, що нам буде про що поговорити. І говорити потрібно навіть про найболючіше", - розповідає ведучий проекту Ахтем Сеітаблаєв.

Кожен випуск "Хоробрих сердець" буде присвячений окремій темі і охоплюватиме спілкування з гостями у студії, сюжети про героїв випуску, реконструкцію подій, про які йде мова та репортажі із зони бойових дій, зі звільнених міст, а також з окупованих територій.

Однин із тих, хто знімає для телеканалу "1+1" та "Хоробрих сердець" на лінії фронту - режисер Крістіан Жерегі (об'єднання "Вавилон'13", гран-прі кінофестивалю "Відкрита ніч").

До зони АТО Крістіан вирушив  добровольцем. У "Хоробрих серцях" телеглядачі побачать його короткі документальні фільми – авторські портрети героїв війни.

"У цих фільмах немає політики. Немає героїзму. В них всі - герої. Кожен по-своєму, - говорить Крістіан. – Я покажу їхні сторії - історії тих, хто на фронті. На передовій. На краю землі. Сьогодні кількох героїв моїх сюжетів вже немає в живих. Але кіно з ними вийде на екрані".

Нагадаємо, над проектом "Хоробрі серця" працює Департамент журналістських розслідувань каналу "1+1" під керівництвом Максима Шиленка.

Ведучий "Хоробрих сердець" – Ахтем Сеітаблаєв, відомий актор та режисер, знаний глядачами як автор драматичного військового фільму "Хайтарма" і виконавець у ньому головної ролі.