Наймодніші светри зими 2020: Скандинавія, мінімалізм і волани

Модні светри зими 2020 (добірка з фото) | Модні тенденції | 1+1
Фото: Medicine

Хочеться носити їх скрізь.

Поділитися:

У холодну пору майже не треба докладати зусиль, щоб мати стильний вигляд. Адже найактуальніший зимовий одяг — затишний і комфортний. А лідують за двома останніми параметрами, безумовно, светри.

Аби охоплені новорічною лихоманкою торговельні центри не зіпсували тобі святковий настрій, ми потурбувалися і знайшли наймодніші варіанти онлайн. Усі вони із закордонних магазинів, доступних завдяки myMeest — сервісу доставки товарів з Європи. 

Обирай светр із нашої добірки або бери до уваги поради та вирушай на онлайн-шопінг самостійно. Каталог магазинів, у яких ти можеш зробити замовлення через myMeest, знайдеш за посиланням. А про головні тренди — говоримо далі.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як вигідно і без ризиків купувати речі за кордоном: Секрети онлайн-шопінгу

Мінімалізм

У будь-якій незрозумілій ситуації — вдягай базовий светр. Об'ємний, якісний і не обтяжений декором, він пасуватиме до усіх штанів і спідниць із твого гардероба. А особливо — у благородних відтінках шоколаду, кави та вершків. 

Скандинавський дизайн

Кілька сезонів поспіль тренди народжуються на вулицях Данії, Норвегії та Швеції. Місцеві it girls навчилися протистояти похмурій погоді за допомогою кольору і незвичайних принтів, а дизайнери — мотають на вус. Цієї зими в центрі уваги традиційні скандинавські орнаменти, крупна в'язка і бахрома.

Пишні рукава

Завдяки крою, рюш, воланів або косичок — неважливо. Головне, щоб відчувався дух вікторіанської епохи. Романтичний весняно-літній тренд у холодну пору знаходить продовження у затишному форматі пуловерів та джемперів.

Аргайл

Улюблений принт британських аристократів цьогоріч тріумфально повернувся на подіуми. Якщо в 19 столітті він натякав на благородне походження, то сьогодні — на твій відмінний смак.

Новорічні мотиви

Встояти перед усім цим ялинково-оленячим божевіллям рішуче неможливо, а в розпал передсвяткової метушні — і не потрібно. Якщо хочеш взяти від найказковішої пори максимум, відкинь серйозність.

Як зробити та отримати замовлення? 

Не чекай доки найвідоміші європейські магазини нарешті з'являться в Україні. Роби замовлення вже сьогодні за допомогою myMeest. Жодних черг і ризиків, лише всі переваги зручного й економного онлайн-шопінгу! Як користуватися сервісом, дізнаєшся за посиланням

Також бери участь в опитуванні та отримуй подарунки від myMeest! Імена щасливчиків оголосимо в грудні 2019 року.

poll_content_705

Більше корисного: 

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі