Наслідки "Вишки": Писанку не впізнає чоловік, а Казанін творить дива

Наслідки "Вишки": Писанку не впізнає чоловік, а Казанін творить дива

Фіналісти екстремального шоу "Вишка" на 1+1 нарешті зізналися, наскільки страшно їм було.

Поділитися:

Фіналісти екстремального шоу "Вишка" на 1+1 нарешті зізналися, наскільки страшно їм було. Так плавець Денис Силантьєв під час стрибків думав про те, щоб не вбитися. А переможниця Ольга Харлан, олімпійська чемпіонка з фехтування, більше ніколи в житті не погодиться стрибнути у воду з 10 метрів.

Про це фіналісти "Вишки" розказали в інтерв'ю виданню "Телегид".

"Більше я ніколи не піднімуся на цю висоту. Але за роки спортивної кар'єри я звикла слухати тренера. Він сказав: "Будемо стрибати з "десятки". Мені нічого не залишалося робити", - говорить Ольга Харлан про карколомний стрибок вниз головою, котрий приніс їй золоту медаль "Вишки".

ВІДЕО: Ольга Харлан стрибнула "ластівкою" з 10 метрів

Тим часом Руслана Писанка радіє, що "Вишка" помітно змінила її тіло.

"Мій чоловік мене не впізнає: підтягнулося тіло і підбадьорилася душа!" - зізнається актриса. Найбільше досягнення Писанки на "Вишці" - стрибок з 5 метрів "солдатиком".

ВІДЕО: Руслана Писанка стрибнула з неймовірних для себе 5 метрів

Олімпієць Денис Силантьєв стрибнув на "Вишці" з 10 метрів. Та боротися з нервами йому було дуже складно.

"Щоб ніхто не бачив, як тремтять ноги, я до судом напружував м'язи. Коли я лечу, я вже думаю про те, щоб не вбитися", - шокував плавець.

Ганна Ходоровська, котра виборола бронзову медаль, зізналася: нагорода дісталася їй зі сльозами.

"У фіналі я стрибала з 5 метрів, сьогодні для мене це найбільша вершина. Вона підкорилася мені тільки через сльози і два тижні підготовки. Я стояла, а сльози котилися від жаху по щоках", -
відверто розповідає співачка.

Зате срібний призер Степан Казанін - страшних історій не розповідає. Адже він навчився показувати справжні дива у польоті.

ВІДЕО: Казанін з напарником випили в польоті

"Я з упевненістю  можу сказати, що ніхто з учасників не навчився всьому тому, що засвоїв під час тренувань. Моє особисте досягнення - це півтора сальто вперед", - не скромничає Казанін.

Нагадаємо, переможниця Вишки" Ольга Харлан поїде на чемпіонат світу зі стрибків у воду.