Наталка Гордієнко зняла кліп на пісню "Киев-Гоа"

Наталка Гордієнко зняла кліп на пісню "Киев-Гоа"

Півфіналістка першого сезону шоу "Голос країни" на каналі 1+1 Наталка Гордієнко зняла дебютний кліп.

Поділитися:

Півфіналістка першого сезону шоу "Голос країни" на каналі 1+1 Наталка Гордієнко зняла дебютний кліп. Щойно потрапивши у ротацію на радіостанціях, її перша пісня "Киев-Гоа" стала справжнім хітом. Саме тому дебютне відео буде створено на цю композицію. У перерві між зйомками Наталка розповіла:

- Це мій перший і довгоочікуваний кліп. Я вчуся працювати з камерою. Навіть не думала, що є так багато нюансів, але мені подобається. "Киев-Гоа" обрали не випадково - ми думаємо, що вона досить динамічна і позитивна, якраз для літнього настрою. В ній йдеться про подорож, переліт.

Режисер відео Сергій Солодкий, не дивлячись на відсутність досвіду у Наталки, задоволений спільною роботою. Він розповів про концепцію кліпу:

- За сюжетом наша героїня подорожує в світі своїх фантазій на Гоа. Все, що з нею відбувається, насправді відбувається у її свідомості. Таким чином вона намагається уникнути розуміння того, що вона розійшлася зі своїм хлопцем. Наталка – гарна актриса, не дивлячись на те, що це її перша відео робота, вона швидко освоїлась і органічно виглядає в кадрі.

Кліп обіцяє бути яскравим та позитивним. А оцінити дебютну відео роботу Наталки Гордієнко "Киев-Гоа" всі бажаючі зможуть вже у кінці червня.

Нагадаємо, телеканал 1+1 готує дитячий вокальний проект – "Голос. Діти". Заявки на участь можна подавати за телефонами: +38 050 3571592 та +38 044 4694004;

або заповнивши анкету на сайті проекту:

http://goloskrainy.tv/dity