Наталя Могилевська не вагітна - сенсація "ТСН. Особливе"

Наталя Могилевська не вагітна - сенсація "ТСН. Особливе"

Наталя Могилевська не вагітна і наполегливо худне! Підтвердження - на ексклюзивному відео "ТСН. Особливе".

Поділитися:

Наталя Могилевська - не вагітна і наполегливо худне! До "ТСН. Особливе" потрапило ексклюзивне відео, на якому співачка бігає в спортивних штанях, які щільно прилягають до тіла.

У близькому оточенні кажуть: Могилевська вже скинула 10 кілограмів, а до нового року планує схуднути ще.

На ексклюзивному відео видно, як у лосинах, щільній кофтині, кепці та в навушниках Могилевська здійснює ранковоу пробіжку в центрі Києва. 

Так розпочинається кожен її ранок. А ще йога та сувора дієта. Місяць тому ЗМІ сприйняли нові форми Могилевської як вагітність. І навіть називали строк - вона на шостому місяці. Хоча друзі й колеги співачки – Лада Лузіна, Руслан Квінта, Микола Тищенко в ефірах "ТСН. Особливе" - це неодноразово спростовували.

Набирати вагу співачка почала рік тому, коли кинули курити. Довелося змінити гардероб - замість коротких суконь вона почала носити балахони. Але це не змусило Могилевську повернутися до шкідливої звички. У травні цього року вона хизувалася своїми новими можливостями некурця. І гарним самопочуттям...

"Я в цілому відчуваю поліпшення. Це шлях не одного дня, - запевняла тоді Могилевська. - Я можу бігти 10 км і відчувати себе нормально".

Усе змінилося в липні, коли Могилевська втратила маму. Ніні Петрівні було 68 років. Через стрес і депресію Наталя почала ще дужче гладшати. А в перші дні жовтня поповзли чутки – вона вагітна! Спростовувати їх Могилевська не стала. Два тижні тому на запитання "ТСН. Особливе" про те, чи це правда, вона відреагувала сміхом.

У близькому оточенні пояснюють: зайва вага - для зірки неприємна тема. Але до кінця року Могилевська собі заприсяглася - обов'язково схуднути та повернути колишні форми. За кілька тижнів вона вже скинула 10 кілограмів.

Нагадаємо, "ТСН. Особливе" онлайн дивіться на сайті 1+1 у розділі "Відео".