Наталя Могилевська розповіла, як її змінили діти проекту "Голос. Діти" на "1+1"

Наталя Могилевська розповіла, як її змінили діти проекту "Голос. Діти" на "1+1"

Наставниця співочого шоу завітала до "Сніданку з "1+1"

Поділитися:

Наталя Могилевська, зірковий тренер проекту другого сезону "Голос. Діти" на "1+1" ексклюзивно розповіла в ранковому ефірі шоу "Сніданок з 1+1" перші подробиці зі зйомок сліпих прослуховувань дитячого вокального проекту.

"На проекті "Голос. Діти" я думала бути стриманою, як дорослий тренер, але не змогла. Бо всі діти такі щирі та чисті, що я одразу закохалася, почала хвилюватися, продумувати тренерські ходи, писати списки порад. Я дуже боюся пропустити дитину, яка потрібна сцені, а спиною зробити вибір складно. Тіні та Потапу, до речі, простіше - у них є свої діти. У мене такого досвіду немає, тому я ставлюся до кожної дитини, як до кришталевої вазочки. І кожен з учасників стає мені рідною дитиною", - зізналася Наталя Могилевська, наставник проекту "Голос. Діти".

Співачка також розповіла, як їй працюється з зірковими сусідами на проекті - Тіною Кароль і Потапом.

"І з Тіною, і з Потапом у мене є гострі кути, в яких ми ніколи не зможемо знайти спільну мову. І кожен з нас використовує різні аргументи, щоб забрати в свою команду талановиту дитину. Я стримуюсь від всяких сюсюкань, вважаю, що з дітьми потрібно говорити, як з дорослими. Крім того, всі діти на проекті - із зовсім не дитячими долями. І я хочу кожному учаснику дати можливість, у першу чергу, зробити крок до самого себе: щасливого, впевненого, сильного, того, хто вміє перемагати", - поділилася співачка.

Повне відео інтерв'ю з Наталею Могилевською в "Сніданок з 1+1" можна подивитися тут: 

Нагадаємо, що шоу "Голос. Діти" - це адаптація голландського формату компанії Talpa "The Voice Kids". За правилами проекту, з маленькими учасниками працюють три зіркових наставника. Тренери формують свої команди по 12 дітей під час сліпих прослуховувань - вони сидять спиною до сцени і вибирають учасників, орієнтуючись виключно на вокальні дані.

Нагадаємо, проект "Голос. Діти" стартує на "1+1" уже взимку. Ведучими другого сезону стали Юрій Горбунов та Катерина Осадча.