Найбажаніші наречені турецького кінематографу

Найбажаніші наречені турецького кінематографу

За нею упадало чимало чоловіків, але вийшла за того, за кого сказали батьки. Та с часом вона покохала його.

Поділитися:

Майже двісті серій глядачі "1+1" із захопленням за долею красунею Сили. За нею упадало чимало чоловіків, але вийшла за того, за кого сказали батьки. Та с часом вона покохала його.

Роль Сили зіграла Джансу Дере. Її особисте життя не менш захоплююче. З дитинства дівчина хотіла бути моделлю - і її мрія збулась. Брюнетка брала участь у показах мод найвідоміших дизайнерів у Парижі та Мілані. Через деякий час вона стала однією з найвисокооплачуваніших моделей Туреччини, але вирішила на цьому не зупинятися і спробувала свої сили у акторстві.

У той час Дере зустрічалась з відомим турецьким актором Джемом Йилмазом. Вона залюбки розповідала про ці стосунки і здавалося, що хоче прожити з ним усе життя. А закінчилося все тим, що її коханий одружився на іншій. Тепер Джансу нікому не розповідає про своє особисте. Відомо тільки, що акторці вже 35, і вона незаміжня.


Саме ролі красуні Нурбану Султан у "Величному столітті" зробили 27-річну Мерве Болугур відомою далеко за межами батьківщини. Раніше дівчина брала участь у модних показах та знімалась у рекламі, аж поки її не помітили режисери "Маленьких таємниць". У серіалі акторка зіграла одну з головних ролей і кар'єра Мерве стрімко пішла вгору.

А під час зйомок дівчина познайомилась з Бураком Озчивітом і вони почали зустрічатися. Разом Бурак і Мерве повинні були зіграти у "Корольок – пташка співоча", але пара розійшлася, плани продюсерів змінились і замість Мерве з колись її Бураком грала уже інша – красуня Фахріє Евджен. Зараз Болугур зробила перерву у акторській кар'єрі та працює над власною маркою одягу. Так само, як її колега Джансун Дере, самотня.