Найгучніші розставання в Голлівуді (ВІДЕО)

Найгучніші розставання в Голлівуді (ВІДЕО)

За їхніми романтичними історіями стежать мільйони.

Поділитися:

За їхніми романтичними історіями стежать мільйони. І дуже часто розтавання привертає більшу увагу, ніж заручини, адже на одного завидного нареченого та наречену у світі стає більше. Не життя, а казка.

Чотири роки світ спостерігав за історією кохання акторки Енн Гетевей та італійського мільярдера Рафаелло Фольєрі. Він підкорив серце красуні не своїми статками, а благодійністю. Рафаелло заснував фонд, а Енн ним керувала, поки її не звинуватили в розкраданні млн. Фонд виявився мильною бульбашкою: італієць просто відмивав гроші. Горе-нареченого посадили за ґрати на 4 роки.

Журналісти прозвали роман між Беном Аффлеком та Дженніфер Лопес "бенніфер". Вони познайомилися на зйомках і одразу почати зустрічатися. Але у всіх статтях Бена називали не актором, а просто хлопцем Лопес. У той час він переживав застій в роботі, тому такі слова сильно його дратували. Останньою краплею стало прізвисько "Містер Лопес". Стосунки зі співачкою він розірвав напередодні весілля.

Весілля скандально відомої Кім Кардашіян з баскетболістом Крісом Хамфрі стало подією року. Але розкішна церемонія не вберегла їхні стосунки від розриву. Подробиці – в спеціальному сюжеті "Сніданку".