Найкращі моменти концерту "День Незалежності з "Океаном Ельзи" на "1+1" (ВІДЕО)

Найкращі моменти концерту "День Незалежності з "Океаном Ельзи" на "1+1" (ВІДЕО)

У прямому ефірі за грандіозною подією спостерігали мільйони українців.

Поділитися:

Канал "1+1" та "Океан Ельзи" зробили українцям незвичайним подарунок - грандіозний концерт гурту, плейліст якого на сайті http://oe.1plus1.ua/ склали самі глядачі.

Концерт до Дня Незалежності України відбувся на стадіоні "Арена Львів", але спостерігати за ним у прямому ефірі "1+1" могла вся Україна. Цікаво, що туди завітав навіть Петро Порошенко. Президент України вранці вже подякував гурту за концерт у своєму "Твіттері".

У 23-й День народження країни "Океан Ельзи" мав зіграти 23 пісні, але Святослав Вакарчук не з тих, хто працює за сценарієм. Під час концерту на глядачів чекало чимало сюрпризів та ліричних відступів. Але найбільше глядачам запам'яталися такі епізоди концерту.

Герої не вмирають.

Незадовго до львівського концерту гурт вперше побував в зоні АТО, де зіграв для 79-ї аеромобільної бригади. Святослав Вакарчук не приховує: це був один із найбільш знакових концертів у його житті.  В той день не всі бійці змогли потратити на цей виступ.  Декого з військових більше нема з нами. Але вони живі у наших серцях. Саме тому стадіон скандував: "Герої не вмирають..."

 

Патріотичний флешмоб.

Більшість глядачів прийшли на цей концерт у вишиванках, вінках, з прапорами.  Але особливо патріотичний настрій глядачів відчувався під час пісні "Стіна". В цей момент стадіон перетворився на жовто-блакитне море. 

 

Гімн України.

Слухати, як 40-тисячна аудиторія разом із Святославом Вакарчуком співає гімн України, - неймовірне відчуття. До сліз.

 Офіційний фотограф концерту: Вікторія Квітка https://www.facebook.com/ViktoriaKvitka.