Назар Задніпровський розповів, як створював образ кумедного Штефка (ФОТО)

Назар Задніпровський розповів, як створював образ кумедного Штефка (ФОТО)

Одним із найяскравіших героїв цього серіалу став бізнесмен-невдаха Штефко

Поділитися:

Від першої до фінальної серії файна комедія "Останній москаль" стала найпопулярнішим телепродуктом на українському ТБ.

Одним із найяскравіших героїв цього серіалу став бізнесмен-невдаха Штефко. Цього кумедного жителя Великих Вуйок зіграв представник відомої театральної династії Ткаченко-Задніпровських. Усе дитинство актора минуло за лаштунками Київського ТЮГу, де працювала його мама Зоя Сівач, а також у театрі Франка, де служить його батько Лесь Задніпровський.

"Поки мій син Михайло не так часто буває за лаштунками, як я свого часу, але, може, пізніше надолужить. Я актор у четвертому поколінні і мрію, щоб мої діти стали п'ятим. Але це вже як Бог дасть. Головне, щоб хорошими людьми були", - зізнався Назар і згадав, що під час насичених зйомок "Останнього москаля" приходив додому виснаженим, але щасливим.

Задніпровський дуже вдячний творцям за свого колоритного персонажа і зізнається, що полюбив його так само, як і глядачі.

"Образ ми створювали всі разом: з продюсерами, з художниками. Я з чимось погоджувався, з чимось не погоджувався, щось пропонував сам. І над характером працював. У мене мама з Західної України, я трохи знаю тих людей, знаю діалект. Ми з Юрієм Горбуновим навіть пропонували говорити на ньому в серіалі. Але режисер сказав, що ми не тільки для Західної України знімаємо. Важливо, щоб і Східна розуміла мову персонажів, тож врешті ми відмовилися від західнянського колориту й говорили середньостатистичною українською", - пояснив рішення творців Задніпровський.

Назар отримував задоволення від знімання в "Останньому москалі", від співпраці з талановитими акторами й творчою групою. І запевняє: те, що комедія отримала не тільки схвальні відгуки, зовсім його не засмутило.

"Критика буває різна, зокрема замовлена іншими каналами, іншими театрами. Я ж довіряю старшим колегам-акторам, довіряю своєму смаку. Якщо я щось роблю і відчуваю, що це добре, то не зважаю на критику. А тут хороший матеріал, народу зрозумілий, цифри хороші", - сказав Назар і додав, що з радістю візьме участь у зйомках продовження. Якщо звісно, режисер покличе, бо надто вже часто Штефко втручався у процес фільмування.

Як саме Задніпровський заважав Семену Горову та хто найбільше цькував на майданчику москаля Ігоря Скрипка, дізнавайтеся у відео: