Небезпека катастроф і час діяти: прогноз на липень від ведичного астролога

Астрологічний прогноз на липень 2023: небезпека катастроф і час діяти — 1+1
freepik.com

Астрологічний прогноз від ведичного астролога на липень 2023.

Поділитися:

Ведичний астролог Ігор Нехаєв дав астрологічний прогноз на липень 2023 року на своєму ютуб-каналі. Чого чекати у липні 2023 року і як захистити себе від катастроф?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на липень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: чиє життя кардинально зміниться у середині літа

1 липня планета Марс перейшла у сильний знак зодіаку – Лев, де пробуде до середини серпня 2023 року. Це гарний час для активних дій, запуску нових проектів, відкриття нової справи і т.д. При цьому найсприятливіший час буде в перший тиждень липня, коли планета Меркурій ще перебуватиме у знаку Близнюки разом із Сонцем.

8 липня 2023 року планета Венера перейде також на знак Лев, де з'єднається з планетою Марс. Це буде сильний період пристрасті та романтики. Дуже добре вирушити у подорож, звернути увагу на стосунки та гармонізувати свій будинок.

Однак, перехід Марса в вогненний знак Лева може створити також сильну напругу і надмірну агресію. Ускладнює цей показник ще той факт, що Марс до середини серпня буде в опозиції із планетою Сатурн, що може створити конфлікти, розбіжності, руйнування, катастрофи та протистояння. Необхідно контролювати Марсіанську енергію та спрямовувати її у шляхетне русло.

Важливо підтримати категорії, які відповідає планета Юпітер, оскільки вона знаходиться у поєднанні з планетою Раху і трохи втрачає свої позитивні енергії, такі так: чеснота, милосердя та співчуття. Ці якості необхідно вирощувати у собі.

Про що найчастіше забувають українці та як покращити пам'ять, дивіться:

 

Новини по темі